Најнови пораки

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
OOC навреди и пцовки / ИЦ Пцовка Caci_Sty
« Последна порака Noname на денес во 09:09:51 pm »
Ваше име и презиме(латиница): G.C
Име и презиме на играчот кој крши правило(латиница): Caci_Sty
Доказ (слика/видео): https://imgur.com/a/ImDkH
Причина: ИЦ Пцовка.
2
Факции / Одг: Neighborhood 40 Crip
« Последна порака Tommy Penocchio' на денес во 09:08:41 pm »
3
Факции / Одг: Neighborhood 40 Crip
« Последна порака Tommy Penocchio' на денес во 09:07:17 pm »
4
Неправилно затворени играчи. / { Nepravilno zatvoren } Jack Daniells
« Последна порака [DW] Jack Daniells на денес во 09:05:24 pm »
Име и презиме на сервер: Jack Daniells
Име на админ од кој сте затворени: Server
Тема за која сте затворени: Isklucuvanje od /cuff /tazer /tie
Зашто сте затворени: Pa mi lagna i sega dojdov ig i me zatvori server
Доказ слика/видео зашто сте го сториле тоа дело за да биднете извадени(дали сте имале рп причина да го направите тоа): https://imgur.com/a/1IGU4

sisto se gleda kako on e afk i se davam pa potao pagjam i mi vika nemozete da koristite komadi otidov /q i dojdov ig i me stavi server 3h
5
Канал-7 / Одг: SAN - RolePlay на членови
« Последна порака Pinki Picasso на денес во 09:05:02 pm »

Доколку сте член на канал 7 , мора да имате тема на форум каде ги поставувате сите симулирања ингаме .
Потполнете го формуларот!

Име и презиме:Pinki Picasso
Кој ранк сте:1
Кој лидер ви има дадено инвите:Hugo Lopez
Линк од РП: http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=643176.0

НАПОМЕНА:Пораката мора да биде цитирана , во спротивно ќе биде избришана од страна на модератор.
6
Неправилно затворени играчи. / [NEPARAVILNO ZATVOREN]-Jоseph_Morgan
« Последна порака Jeff Skrift на денес во 09:01:37 pm »
Име и презиме на сервер:J.М
Име на админ од кој сте затворени:Јoseph Massino
Тема за која сте затворени : http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=643179.0
Зашто сте затворени:NON RP
Доказ слика/видео зашто сте го сториле тоа дело за да биднете извадени(дали сте имале рп причина да го направите тоа):На трите слики ЈАСНО се гледа дека момците се у мој бар двајца,еден со оружје и се гледа како едниот на рп начин убива мој човек и он умира.Мене м5 ми беше у рака се гледа на сликата и он ако рпа нишани у мене јас иам пушка у рака од пред тоа и ги убив сигурно хаха.НОН РП овде не гледам вадете ме да не иде админот у поплаки. Eве слики дека појдоја умри после и дека мој е баро шо места незнам хаха https://imgur.com/a/zv1e1 Вадете ме одма !!
7
Кршење на Roleplay / [DM] Vin Diasel
« Последна порака Rᶦᶜʰᵃʳᵈᵒ Jᵒʰᶰˢᵒᶰ на денес во 09:01:02 pm »
Ваше име и презиме(латиница): Richardo Johnson
Име и презиме на играчот кој крши правило(латиница): Vin Diasel
Доказ (слика/видео): https://imgur.com/a/vg9Dh
Причина:
8
Објасни му прво ИГ, левел 5 е.


Катанче.
9
Кршење на Roleplay / [NON RP+ooc pri rp] Jonnhy Mandon
« Последна порака Jack Stevenson на денес во 08:54:09 pm »
Ваше име и презиме(латиница): Jack Stevenson
Име и презиме на играчот кој крши правило(латиница): Jonnhy Mandon
Доказ (слика/видео): https://imgur.com/a/wv4sA
Причина: НОН РП - Со Диего го креваме,го ставаме во ЛСПД  кола , двајца сме + оффицери обучени на секаков тренинг можат да дигат сами во поголема килажа, му рпаме дека го ставаме во ЛСПД кола не рпа,морало /try + ооц при РП
10
Казнет.


Катанче.
Страници: [1] 2 3 ... 10

АПЛИКАЦИИ

DW SAMP DW TeamSpeak3

НАДВОРЕШНИ ЛИНКОВИ

DW UCP DW Мапа

ВАЖНО

Прочитај пред да почнеш да играш Донирање