Dreamworld Gaming - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
2740
Вкупно пораки:
129508
Вкупно теми:
17717
Вкупно категории:
9
Присутни корисници:
59
Најмногу присутни корисници:
1214 - април 23, 2018, 09:31:23 pm
Присутни денес:
98
Просечно регистрации по ден:
30.62
Просечно пораки по ден:
1543.92
Просечно теми по ден:
213.40
Вкупно форуми:
176
Последен член:
Matt_Taylor
Просечно присутни по ден:
168.34
Однос мажи - жени:
17.9:1

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

Vito Schnabel
18д 18ч 48м
JohnDonnovan
16д 4ч 16м
vinnie richardson / tyrone bennett
15д 18ч 20м
21 Civilized
13д 36м
Russel Chalmers
12д 6ч 24м
Jake
11д 19ч 53м
ѕ✞єfαn™👑
10д 21ч 50м
Charlie Smarason
10д 15ч 52м
Stanley Crooks
10д 11ч 57м
Kenny_Menace
10д 11ч 47м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2018 19846 143585 2848 1214
Јули 2018 4868 27658 369 199
Јуни 2018 6801 42076 614 200
Мај 2018 6002 49152 940 167
Април 2018 2175 24699 925 1214