Подфоруми

Нема нови пораки OOC навреди и пцовки

Доколку некој играч ве навредува, ви се заканува или ве пцуе, пријавете го тука со валидни докази.

11432
пораки
8536
Теми

Последна порака Charlie Smarason
во OOC NAVREDA-Giuseppe Fer...
на денес во 06:57:14 pm

Нема нови пораки Кршење на Roleplay

Секој кој прекршува РП правила на сервер можете да го пријавите тука.

63001
пораки
42651
Теми

Последна порака Joseph Massino
во Одг: [MG na /r] Tom_H...
на денес во 08:49:09 pm

Нема нови пораки Играчи казнети во игра од Администратор.

Во оваа тема може да најдете зашто сте казнети од некој администратор во игра (Слики за вашиот нон-рп)

10946
пораки
12239
Теми

Последна порака Chiaro Vincenti
во Jose Caballiardoo - дм...
на денес во 08:20:05 pm

Нема нови пораки Неправилно затворени играчи.

Во оваа тема ке постирате доколку сте неправилно затворени на форум или сервер и сакате вашата казна да се намели.

10504
пораки
4785
Теми

Последна порака Kenny Menace
во Одг: [Nepravilno zatv...
на денес во 07:14:26 pm

Нема нови пораки Поплаки на играчи

119
пораки
48
Теми

Последна порака OLMSTEAD 乡
во Одг: (Поплака)...
на денес во 07:34:17 pm

 


АПЛИКАЦИИ

DW SAMP DW TeamSpeak3

НАДВОРЕШНИ ЛИНКОВИ

DW UCP DW Мапа

ВАЖНО

Прочитај пред да почнеш да играш Донирање