1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Alyssa Anderson.'s Recent Activity

 1. Alyssa Anderson. has a new avatar.

  Mar 5, 2021 at 2:18 PM
 2. Alyssa Anderson. liked Matthew Thompson's post in the thread Мислам дека е ств за лидер менаџер.

  Ама брат ти не ти дава лидер ебаго

  Mar 5, 2021 at 3:18 AM
 3. Alyssa Anderson. liked Matthew Thompson's post in the thread Мислам дека е ств за лидер менаџер.

  Предлог наслов: Претходните 2јца не ми дадоа лидер ај сега да пробам со тебе :-|

  Mar 5, 2021 at 3:18 AM
 4. Alyssa Anderson. liked jap's post in the thread Мислам дека е ств за лидер менаџер.

  За Андреј немам зборови, секоја му чест. Трудољубив, компетентен.. Играв повеќе од 8 години, сега почнав пак малце, во овие 7-8 години...

  Mar 5, 2021 at 3:17 AM
 5. Alyssa Anderson. liked Gerrito Malchiny's post in the thread Мислам дека е ств за лидер менаџер.

  Многу ми е мило што еден многу паметен играч и играч со многу добар RolePlay ник ја подржува мојата одлука за избор на админ 10. фала...

  Mar 5, 2021 at 3:16 AM
 6. Alyssa Anderson. posted a new thread.

  Nemanja Trajkovic казнет од администратор Аlyssa Anderson

  Име и презиме на администратор: Alyssa Anderson Име и презиме на казнет: Nemanja Trajkovic Причина: OOC Pcovka Доказ:...

  Forum: Играчи казнети од администратор

  Mar 5, 2021 at 1:27 AM
 7. Alyssa Anderson. posted a new thread.

  Zashawn Mickenns казнет од администратор Аlyssa Anderson

  Име и презиме на администратор: Alyssa Anderson Име и презиме на казнет: Zashawn Mickenns Причина: DeathMatch Доказ:...

  Forum: Играчи казнети од администратор

  Mar 5, 2021 at 1:22 AM
 8. Alyssa Anderson. liked Simonne Malchiny's post in the thread Развиеност на факции и дали вреди?.

  Крбале некој ќе помисли една година не си влегол на серверот

  Mar 2, 2021 at 4:38 PM
 9. Alyssa Anderson. liked JosephPhoenix's post in the thread Сервер Baniran za object finder.

  Казна за object finder е 24 саати и /warn, ти си ја доби твојата казна, баниран со поради 10 warns.

  Mar 2, 2021 at 2:35 PM
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook