1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Recent Activity

Activity stream for all registered members at DreamWorld Gaming.

 1. Gerrito Malchiny replied to the thread Сервер Gerrito.

  Следен пат твојата приватна ако уништи РП пак тебе ке те затворам 24х

  Sep 25, 2020 at 7:22 AM
 2. scott.the.tajkun$$ posted a new thread.

  [Проблем]-Samp

  Koga i da igram na srw ili na bilo koj drug,nisanot mesto da mi e kako normalen mene mi e kako nekoja bela kocka,isto i za mapata, crna...

  Forum: Помош

  Sep 25, 2020 at 6:18 AM
 3. ᴘᴏʏʀᴀᴢ ᴋᴀʀᴀʏᴇʟ posted a new thread.

  Big Deuce казнет од администратор Poyraz Karayel

  Име и презиме на администратор: Poyraz Karayel Име и презиме на казнет: Big Deuce Причина: DM g+h Доказ: https://imgur.com/a/C4HX3R9...

  Forum: Играчи казнети од администратор

  Sep 25, 2020 at 5:00 AM
 4. Xie Caiping replied to the thread [Купувам] - Бизниси Рент/Огласник/Бензиска.

  PNS plaza, kontaktiraj me ingame Xie Caiping..

  Sep 25, 2020 at 4:48 AM
 5. JosephPhoenix replied to the thread Едитирање со Photoshop и LSRP.

  - LSRP+ -Програмата увидно е супер за едитирање но има многу негативлни влијаниа кој се стварат кај играчите на некои сервер и повеќето...

  Sep 25, 2020 at 4:38 AM
 6. JosephPhoenix posted a new thread.

  Едитирање со Photoshop и LSRP

  [MEDIA] На видеото е објаснато како да се едитираат слики преку PS6, секој кој ќе сака да објавува слики во официјалната тема ќе мора да...

  Forum: Ganton Crips

  Sep 25, 2020 at 4:36 AM
 7. morningstarforyou has a new avatar.

  Sep 25, 2020 at 4:36 AM
 8. JosephPhoenix posted a new thread.

  Поплаки на членови

  Nick (Ваш) : Nick (На членот) : Доказ (слика/видео) :

  Forum: Ganton Crips

  Sep 25, 2020 at 4:33 AM
 9. JosephPhoenix posted a new thread.

  Апликации /invite

  Се што треба за да добиете /invite е да се пријавите на оваа апликација или ингејм да рпате со нас. Nickname: Level: Дали прифаќате...

  Forum: Ganton Crips

  Sep 25, 2020 at 4:32 AM
 10. JosephPhoenix posted a new thread.

  Докази за ИЦ-оружје

  Ваше име и презиме: Датум кога сте добиле оружје: Доказ за поседувањето:

  Forum: Ganton Crips

  Sep 25, 2020 at 4:31 AM
 11. jason_nash posted a new thread.

  DM

  Ваш nickname: Jason_Nash Име и презиме на играч кој крши правило: wiliams_Fersenge Bradley_Moriarty Причина: DM Доказ (Задолжително):...

  Forum: Кршење правила на сервер

  Sep 25, 2020 at 4:30 AM
 12. JosephPhoenix posted a new thread.

  Almighty Green Gang - Official theme

  Линк до темата

  Forum: Ganton Crips

  Sep 25, 2020 at 4:28 AM
 13. JosephPhoenix replied to the thread AGG starts rule around East Los Santos.

  [img]

  Sep 25, 2020 at 4:19 AM
 14. Nikita DaSilva. attached a file to the thread Nikita Dasilva Los Santos News Radio Producer.

  [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [IMG] [IMG]

  Premier 1.png Premier 2.png Premier 3.png Premier 4.png Premier 5.png Premier 6.png Premier 7.png Premier 8.png Premier 9.png Premier 10.png Sep 25, 2020 at 4:12 AM
 15. Arkwood replied to the thread South Central, Idlewood.

  [img]

  Sep 25, 2020 at 4:11 AM
Loading...
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!