1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Апликации District B-13 The Hilltop Family

Discussion in 'District B-13' started by Slavce.Caci, Apr 30, 2020.

 1. Slavce.Caci

  Slavce.Caci Active Member

  Joined:
  May 2, 2018
  Messages:
  340
  Likes Received:
  74
  Доколку сакате да аплицирате да станете член на Distrct B-13 Земунски клан, потребно е да го потполните следниов формулар:

  OOC:
  1. Име Презиме:
  2. Години:
  3. Град:
  4. Колку време сте онлине:
  5. Од кога играте Sa-Mp:
  IC:
  1. Име Презиме:
  2. Години:
  3. Телефонски број:
  4. Претходна работа:
  5. Дали се согласувате доколку ја издатете Организацијата Distrct B-13 Земунски клан да платите со смртна казна(Да/Не):
  Од кога ке аплицирате ке бидете повикани ингаме, и ке бидете тест РП-Правила.

  Напомена: Доколку не останете во организацијата повеке од две недели ке бидете пријавени кај администратор за прекршување на договор и ке бидете казнети 3часа во демерхисар.
   
  #1 Slavce.Caci, Apr 30, 2020
  Last edited: Sep 3, 2020
  Nick Uchiha likes this.
 2. Leonardo Dicaprio

  Joined:
  Sep 29, 2018
  Messages:
  34
  Likes Received:
  2
  Одбиен
  С.Ј.
   
  #2 Leonardo Dicaprio, May 3, 2020
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
 3. Donnie Brasco

  Donnie Brasco Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  232
  Likes Received:
  5
  Одбиен
  С.Ј.
   
  #3 Donnie Brasco, May 11, 2020
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
 4. sulejman

  sulejman Member

  Joined:
  Jun 22, 2020
  Messages:
  53
  Likes Received:
  18


  Примен S.J~~.
   
  #4 sulejman, Sep 9, 2020
  Last edited by a moderator: Sep 9, 2020
 5. Harrison_Cooper

  Harrison_Cooper New Member

  Joined:
  Aug 18, 2020
  Messages:
  6
  Likes Received:
  0
  Примен S.J~~
   
  #5 Harrison_Cooper, Sep 9, 2020
  Last edited by a moderator: Sep 10, 2020
 6. Kevin_Maclaine

  Kevin_Maclaine New Member

  Joined:
  Sep 9, 2020
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Примен S.J~~
   
  #6 Kevin_Maclaine, Sep 10, 2020
  Last edited by a moderator: Sep 11, 2020
 7. Nick Uchiha

  Nick Uchiha New Member

  Joined:
  Sep 11, 2020
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Одбиен
  С.Ј.
   
  #7 Nick Uchiha, Sep 11, 2020
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
 8. FILIPOSKI

  FILIPOSKI Active Member

  Joined:
  May 28, 2020
  Messages:
  113
  Likes Received:
  140
  Примен S.J~~
  Исфрлен од организација
   
  #8 FILIPOSKI, Oct 17, 2020
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
 9. David Risteski

  David Risteski Active Member

  Joined:
  Jun 22, 2020
  Messages:
  435
  Likes Received:
  154
  Одбиен
  С.Ј.
   
  #9 David Risteski, Oct 23, 2020
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
 10. $ JAMES ARMSTRONG $

  $ JAMES ARMSTRONG $ New Member

  Joined:
  Oct 31, 2020
  Messages:
  3
  Likes Received:
  0
  Одбиен
  С.Ј.
   
  #10 $ JAMES ARMSTRONG $, Oct 31, 2020
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
 11. Sojic

  Sojic Ko me mrazi po muda da mi lazi!

  Joined:
  Feb 12, 2019
  Messages:
  37
  Likes Received:
  1
  OOC:
  1. Име Презиме: Antonio Jakimovski
  2. Години: 17
  3. Град: Kriva Palanka
  4. Колку време сте онлине: 4 / 5 saati dnevno
  5. Од кога играте Sa-Mp: 2014
  IC:
  1. Име Презиме: Soich Morgan
  2. Години: 22
  3. Телефонски број: 070-894-012
  4. Претходна работа: Kako Taksist
  5. Дали се согласувате доколку ја издатете Организацијата Distrct B-13 Земунски клан да платите со смртна казна(Да/Не): Da.
   Одбиен
   С.Ј.

   
  #11 Sojic, Nov 5, 2020
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
 12. Farr_

  Farr_ Active Member

  Joined:
  Oct 16, 2020
  Messages:
  203
  Likes Received:
  29
  Одбиен
  С.Ј.
   
  #12 Farr_, Nov 22, 2020
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
 13. shaban4e.tajkun4eto

  shaban4e.tajkun4eto Active Member

  Joined:
  Apr 29, 2020
  Messages:
  386
  Likes Received:
  77
  Одбиен
  С.Ј.
   
  #13 shaban4e.tajkun4eto, Nov 23, 2020
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
  Farr_ likes this.
 14. Лепотанот

  Joined:
  Oct 18, 2020
  Messages:
  40
  Likes Received:
  12
  Одбиен
  С.Ј.
   
  #14 Лепотанот, Jan 10, 2021
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
 15. Twimy Snake

  Twimy Snake SHVERCERAT SHKUP 1989

  Joined:
  Apr 25, 2018
  Messages:
  141
  Likes Received:
  1
  OOC:
  1. Име Презиме:Hasan Qaushi
  2. Години:20
  3. Град:Skopje
  4. Колку време сте онлине:3 4 h
  5. Од кога играте Sa-Mp:eek:d 2013
  IC:
  1. Име Презиме:Twimy Snake
  2. Години:25
  3. Телефонски број:070463843
  4. Претходна работа:SWAT
  5. Дали се согласувате доколку ја издатете Организацијата Distrct B-13 Земунски клан да платите со смртна казна(Да/Не):Да
  Од кога ке аплицирате ке бидете повикани ингаме, и ке бидете тест РП-Правила.

  Напомена: Доколку не останете во организацијата повеке од две недели ке бидете пријавени кај администратор за прекршување на договор и ке бидете казнети 3часа во демерхисар.

  Одбиен
  С.Ј.
   
  #15 Twimy Snake, Feb 1, 2021
  Last edited by a moderator: Feb 1, 2021
 16. J0van0v

  J0van0v New Member

  Joined:
  Jan 25, 2021
  Messages:
  20
  Likes Received:
  7
   
 17. jason_nash

  jason_nash Member

  Joined:
  Jul 24, 2020
  Messages:
  35
  Likes Received:
  22
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook