Доколку сакате да аплицирате да станете член на Distrct B-13 Земунски клан, потребно е да го потполните следниов формулар: OOC: Име Презиме: Години: Град: Колку време сте онлине: Од кога играте Sa-Mp: IC: Име Презиме: Години: Телефонски број: Претходна работа: Дали се согласувате доколку ја издатете Организацијата Distrct B-13 Земунски клан да платите со смртна казна(Да/Не): Од кога ке аплицирате ке бидете повикани ингаме, и ке бидете тест РП-Правила. Напомена: Доколку не останете во организацијата повеке од две недели ке бидете пријавени кај администратор за прекршување на договор и ке бидете казнети 3часа во демерхисар.
OOC: Име Презиме: Antonio Jakimovski Години: 17 Град: Kriva Palanka Колку време сте онлине: 4 / 5 saati dnevno Од кога играте Sa-Mp: 2014 IC: Име Презиме: Soich Morgan Години: 22 Телефонски број: 070-894-012 Претходна работа: Kako Taksist Дали се согласувате доколку ја издатете Организацијата Distrct B-13 Земунски клан да платите со смртна казна(Да/Не): Da. ОдбиенС.Ј.
OOC: Име Презиме:Hasan Qaushi Години:20 Град:Skopje Колку време сте онлине:3 4 h Од кога играте Sa-Mpd 2013 IC: Име Презиме:Twimy Snake Години:25 Телефонски број:070463843 Претходна работа:SWAT Дали се согласувате доколку ја издатете Организацијата Distrct B-13 Земунски клан да платите со смртна казна(Да/Не):Да Од кога ке аплицирате ке бидете повикани ингаме, и ке бидете тест РП-Правила. Напомена: Доколку не останете во организацијата повеке од две недели ке бидете пријавени кај администратор за прекршување на договор и ке бидете казнети 3часа во демерхисар. ОдбиенС.Ј.