1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Апликации District B-13 Земунски клан

Discussion in 'District B-13' started by Slavce.Caci, Apr 30, 2020.

 1. Slavce.Caci

  Slavce.Caci Active Member

  Joined:
  May 2, 2018
  Messages:
  276
  Likes Received:
  42
  Доколку сакате да аплицирате да станете член на Distrct B-13 Земунски клан, потребно е да го потполните следниов формулар:

  OOC:
  1. Име Презиме:
  2. Години:
  3. Град:
  4. Колку време сте онлине:
  5. Од кога играте Sa-Mp:
  IC:
  1. Име Презиме:
  2. Години:
  3. Телефонски број:
  4. Претходна работа:
  5. Дали се согласувате доколку ја издатете Организацијата Distrct B-13 Земунски клан да платите со смртна казна(Да/Не):
  Од кога ке аплицирате ке бидете повикани ингаме, и ке бидете тест РП-Правила.

  Напомена: Доколку не останете во организацијата повеке од две недели ке бидете пријавени кај администратор за прекршување на договор и ке бидете казнети 3часа во демерхисар.
   
  #1 Slavce.Caci, Apr 30, 2020
  Last edited: Sep 3, 2020
  Nick Uchiha likes this.
 2. Leonardo Dicaprio

  Leonardo Dicaprio New Member

  Joined:
  Sep 29, 2018
  Messages:
  24
  Likes Received:
  2
   
 3. Donnie Brasco

  Donnie Brasco Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  230
  Likes Received:
  4
   
 4. castellano

  castellano Member

  Joined:
  Jun 22, 2020
  Messages:
  30
  Likes Received:
  6


  Примен S.J~~.
   
  #4 castellano, Sep 9, 2020
  Last edited by a moderator: Sep 9, 2020
 5. Harrison_Cooper

  Harrison_Cooper New Member

  Joined:
  Aug 18, 2020
  Messages:
  6
  Likes Received:
  0
  Примен S.J~~
   
  #5 Harrison_Cooper, Sep 9, 2020
  Last edited by a moderator: Sep 10, 2020
 6. Kevin_Maclaine

  Kevin_Maclaine New Member

  Joined:
  Sep 9, 2020
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Примен S.J~~
   
  #6 Kevin_Maclaine, Sep 10, 2020
  Last edited by a moderator: Sep 11, 2020
 7. Nick Uchiha

  Nick Uchiha New Member

  Joined:
  Sep 11, 2020
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
   
 8. FILIPOSKI

  FILIPOSKI Member

  Joined:
  May 28, 2020
  Messages:
  39
  Likes Received:
  89

  Примен S.J~~
   
  #8 FILIPOSKI, Oct 17, 2020
  Last edited by a moderator: Oct 17, 2020
 9. David Risteski

  David Risteski Active Member

  Joined:
  Jun 22, 2020
  Messages:
  415
  Likes Received:
  145
   
 10. $ JAMES ARMSTRONG $

  $ JAMES ARMSTRONG $ New Member

  Joined:
  Oct 31, 2020
  Messages:
  3
  Likes Received:
  0
   
  #10 $ JAMES ARMSTRONG $, Oct 31, 2020
  Last edited: Oct 31, 2020
 11. Sojic

  Sojic Ko me mrazi po muda da mi lazi!

  Joined:
  Feb 12, 2019
  Messages:
  30
  Likes Received:
  0
  OOC:
  1. Име Презиме: Antonio Jakimovski
  2. Години: 17
  3. Град: Kriva Palanka
  4. Колку време сте онлине: 4 / 5 saati dnevno
  5. Од кога играте Sa-Mp: 2014
  IC:
  1. Име Презиме: Soich Morgan
  2. Години: 22
  3. Телефонски број: 070-894-012
  4. Претходна работа: Kako Taksist
  5. Дали се согласувате доколку ја издатете Организацијата Distrct B-13 Земунски клан да платите со смртна казна(Да/Не): Da.
   
 12. nick_

  nick_ Member

  Joined:
  Oct 16, 2020
  Messages:
  116
  Likes Received:
  24
   
 13. shaban4e.tajkun4eto

  shaban4e.tajkun4eto Active Member

  Joined:
  Apr 29, 2020
  Messages:
  339
  Likes Received:
  54
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!