1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Arkady_Grasmin баниран од администратор Carlos_Ranieri

Discussion in 'Привремен Бан' started by CarlosRanieri, Jan 6, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. CarlosRanieri

  CarlosRanieri Активен член

  Joined:
  Apr 20, 2020
  Messages:
  341
  Likes Received:
  37
  Име и презиме на банираниот играч: Arkady Grasmin
  Времетраење на бан: 5
  Левел: 14
  Баниран од администратор: Carlos Ranieri
  Поради: Tp hack
  Доказ(слика/видео):
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook