1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[Барање унбан] Hakeem Rhodes

Discussion in 'Барање за унбан' started by kurnaz od Kumanovo, Mar 3, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. kurnaz od Kumanovo

  kurnaz od Kumanovo gang boy.

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  700
  Likes Received:
  10
  Nick на сервер: Hakeem Rhodes
  Левел: nz
  Слика дека сте банирани (задолжително): https://imgur.com/mn2brYN
  Од кој админ сте банирани: gabriel
  Зошто сте банирани: dm
  Линк од темата за вашиот бан (задолжително): nema
  Зошто мислите дека заслужувате унбан: posto zasluzuvam unban
  Линк од неколку ролплеј кои сте ги направиле на форум: izbrisani
   
 2. Charlie Carfano

  Head Admin Server Support

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  5,190
  Likes Received:
  737
  Нема унбан заради глупирање на сервер afterban, дел од акаунти:
  (18/5/2020)[12:20:56] Matthew_Thompson go banira igracot Hakeem_Rhodesbate Pricina: Cit
  (18/5/2020)[12:25:16] Matthew_Thompson go banira igracot Hakeem_Bogaljs Pricina: Sobeit.
  (18/5/2020)[12:31:10] Matthew_Thompson go banira igracot Hakeem_Netherlands Pricina: Cit
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook