1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Baram Mod]Clear na hud

Discussion in 'Дискусија за модови' started by FILIPOSKI, Nov 22, 2020 at 2:11 AM.

 1. FILIPOSKI

  FILIPOSKI Member

  Joined:
  May 28, 2020
  Messages:
  39
  Likes Received:
  89
  Каков мод барате:Baram od toa za clear hud na f10 da ne pisuva dw toa za /sleep i text barot.Fala
  Слика/Видео:/
   
 2. Stanley Hoover

  Joined:
  Apr 26, 2018
  Messages:
  210
  Likes Received:
  9
  ne postoi takvo nesto
   
 3. James Aguirre

  Faction Leader

  Joined:
  Apr 28, 2018
  Messages:
  6,577
  Likes Received:
  828
  Сака да каже да му се изместат за да не му смета , постои.
   
 4. FILIPOSKI

  FILIPOSKI Member

  Joined:
  May 28, 2020
  Messages:
  39
  Likes Received:
  89
  Toa be c hud ili kako i da se vika
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!