1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

,,Dirty Money ''

Discussion in 'Новости' started by Sindacco!, Apr 1, 2021.

 1. Sindacco!

  Sindacco! Member

  Joined:
  Jul 29, 2018
  Messages:
  37
  Likes Received:
  16
  [​IMG]

  Друштво од Las Colinas кои се на возраст од 16 до 20 години одприлика. Желни за пари почнуваат со мали пљачки на продавници, крадење на делови од коли и друго. Повеќето од нив пушат joint секој ден понекогаш и продаваат. Исто така повеќето од нив се од Мексико. Уште пред 20 години нивните родители мигрирале во Америка во потрага по подобар живот. Не се замараат за училиште, попрво времето го проаѓаат заедно и се зафркаваат. Често ќе ги најдеш низ улиците на Las Colinas. Не ги сакаат полицајците затоа што како мали повеќето од нив биле малтретирани од страна на полицајци. Меѓу друштвото има многу голем respect и сите се почитуваат меѓу себе. Прават тепачки меѓу себе за да си ја измерат силата и да зајакнат, често кршат прозори на куќи или коли за забава. Некои од нив имаат досиеа во полиција поради пљачки и тепачки. Немаат омраза према други раси, битно им е само да има почитување.

  РП АКЦИИ ЌЕ СЕ ДОДАВААТ ВО КОМЕНТАР!
  Секој што е заинтересиран за RP неми пише на инста: Fapi_Mk или ПМ тука на форум.
   
  #1 Sindacco!, Apr 1, 2021
  Last edited: Apr 11, 2021
 2. Sindacco!

  Sindacco! Member

  Joined:
  Jul 29, 2018
  Messages:
  37
  Likes Received:
  16
  [​IMG]

  [​IMG]
  Локација на која често можете да го најдете друштвото од Las Colinas.
   
  #2 Sindacco!, Apr 1, 2021
  Last edited: Apr 2, 2021
 3. Anceloty 父

  Anceloty 父 Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  108
  Likes Received:
  18
  Јужни ветар ГАС.
  Резервирано
   
  Sindacco! likes this.
 4. Melvin Hampton

  Melvin Hampton Active Member

  Joined:
  Oct 23, 2020
  Messages:
  121
  Likes Received:
  74
  Чоколино, легенда еј!!!
   
  Sindacco! likes this.
 5. Anceloty 父

  Anceloty 父 Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  108
  Likes Received:
  18
 6. Anceloty 父

  Anceloty 父 Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  108
  Likes Received:
  18
 7. Sindacco!

  Sindacco! Member

  Joined:
  Jul 29, 2018
  Messages:
  37
  Likes Received:
  16
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  John зема 3 jointa од локален дилер.
   
  #7 Sindacco!, Apr 2, 2021
  Last edited: Apr 3, 2021
 8. Sindacco!

  Sindacco! Member

  Joined:
  Jul 29, 2018
  Messages:
  37
  Likes Received:
  16
  John продава од купената роба на познаник за поскапи пари:
  [​IMG]
  [​IMG]
  Слики од целото RP:
  https://imgur.com/a/daDH1QO


  John и екипата седат кај Pizza Stack и случајно се наоѓаат со Tyrone и негова екипа:
  [​IMG]
  [​IMG]

  Слики од целото RP:
  https://imgur.com/a/WNYFWlz

   
 9. shlog

  shlog Well-Known Member

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  690
  Likes Received:
  703
  дебакл
   
  Sindacco! likes this.
 10. SN1P3R

  SN1P3R Member

  Joined:
  May 14, 2020
  Messages:
  39
  Likes Received:
  79
  Хахахахахахахах
   
  Sindacco! likes this.
 11. ✝️Baby Lane☦️

  Joined:
  Nov 7, 2020
  Messages:
  7
  Likes Received:
  48
  Калимеро
   
  Sindacco! likes this.
 12. Dallas Bryan

  Staff Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  978
  Likes Received:
  112
 13. todd rowland

  Leader Manager

  Joined:
  Feb 9, 2019
  Messages:
  1,076
  Likes Received:
  283
  Супер што сте почнале сами и рпате со официјални факции, ама имево изгледа како да е troll. Друго глејте примери од постари официјални факции како правеле развој за да направите и вие на правилен начин и на крај едитирајте со фотошоп, а не лсрп+.
   
 14. Sindacco!

  Sindacco! Member

  Joined:
  Jul 29, 2018
  Messages:
  37
  Likes Received:
  16
  Лесна пара:
  [​IMG]
  [​IMG]
  Набавување на амфетамин и поручка на метал:
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 15. Sindacco!

  Sindacco! Member

  Joined:
  Jul 29, 2018
  Messages:
  37
  Likes Received:
  16
  Името е troll, а и не рпаме уште јака банда, симулираме друштво обично, за еднитот и понатамошна симулација ќе се потрудиме да биде боље.
   
 16. JakeRyan

  JakeRyan Member

  Joined:
  Feb 26, 2021
  Messages:
  57
  Likes Received:
  33
  Гл браќа газите
   
  Anceloty 父 and Sindacco! like this.
 17. acqwon.ellison

  Joined:
  Mar 26, 2021
  Messages:
  29
  Likes Received:
  32
  Бонбона
   
  Anceloty 父 and Sindacco! like this.
 18. Sindacco!

  Sindacco! Member

  Joined:
  Jul 29, 2018
  Messages:
  37
  Likes Received:
  16
  John наоѓа работа, работи за ситна пара:
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 19. Jack Marley

  Faction Leader

  Joined:
  Oct 30, 2020
  Messages:
  5
  Likes Received:
  4
  Око мене само дилери и шанери :D Топ е!
   
  Anceloty 父 and Sindacco! like this.
 20. Sindacco!

  Sindacco! Member

  Joined:
  Jul 29, 2018
  Messages:
  37
  Likes Received:
  16
  Money bejbe!
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook