1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

(DM) Sergey_Melinkov

Discussion in 'Кршење правила' started by Martin_Sallvatore, Nov 22, 2020 at 7:36 PM.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Martin_Sallvatore

  Martin_Sallvatore New Member

  Joined:
  May 31, 2018
  Messages:
  15
  Likes Received:
  0
  Ваш nickname: John_Sallvatore
  Име и презиме на играч кој крши правило: Sergey_Melinkov
  Причина: DM
  Доказ (Задолжително): https://imgur.com/k1h6zu0
   
 2. Sergey Melinkov

  Sergey Melinkov New Member

  Joined:
  Sep 15, 2020
  Messages:
  24
  Likes Received:
  6
  Nema dovolno dokazi deka go dmam
   
 3. Martin_Sallvatore

  Martin_Sallvatore New Member

  Joined:
  May 31, 2018
  Messages:
  15
  Likes Received:
  0
 4. Johny Bonucci

  Staff Member

  Joined:
  May 4, 2020
  Messages:
  930
  Likes Received:
  124
  Недоволно докази.

  Со почит, ДВ Администрација.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!