1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dream World's CAPTURE THE FLAG Евент - 13.03.2021 17.00h

Discussion in 'Известувања' started by jayden taylor., Mar 6, 2021.

 1. jayden taylor.

  Staff Member Faction Leader

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  781
  Likes Received:
  289
  [​IMG]

  Capture The Flag е тимска игра (по 3 играчи во тим) каде што целта е да се фати знамето на другиот тим, сместено во базата на тимот, и безбедно да се врати во сопствената база.

  Се организира турнир на Capture The Flag кој ќе се одржува во арената за истото со добри награди. Ќе се игра на следен начин: Првиот до 5 освоени знаменца победува. За прво место, првиот до 10 знаменца победува. Лимит на оружје нема, кое оружје сакате го користите.

  Општи правила се:

  - Забренето скрипти / cheats / cbug
  НАПОМЕНА: Читовите се казнуваат со бан. C-bug со DH!
  - Забрането кампање во база.
  - Задолжително користење на дискорд со LIVESTREAM каде што ќе бидете надгледнувани во посебна соба од админи.

  НАГРАДИ:

  1. Прво место - За сите во тимот по 5 милиона.
  2. Второ место - За сите во тимот по 3 милиона.
  3. Трето место - За сите во тимот по 2 милиона.

  Секој што е заинтересиран може да се пријави на следнава апликација:
  Nickname на прв играч:
  Discord на прв играч:
  Nickname на втор играч:
  Discord на втор играч:
  Nickname на трет играч:
  Discord на трет играч:

  Ако сте сами, пополнете ја следанава апликација:
  Nickname на прв играч:
  Discord на прв играч:
   
  #1 jayden taylor., Mar 6, 2021
  Last edited: Mar 9, 2021
  isiah thompson. and lucas.watson like this.
 2. tyrese.lambrose

  Joined:
  Feb 13, 2021
  Messages:
  78
  Likes Received:
  31
   
  #2 tyrese.lambrose, Mar 6, 2021
  Last edited: Mar 7, 2021
 3. Jenkins

  Jenkins Active Member

  Joined:
  Mar 26, 2020
  Messages:
  145
  Likes Received:
  31
   
 4. carringhton'

  carringhton' Active Member

  Joined:
  Dec 8, 2020
  Messages:
  220
  Likes Received:
  41
   
  JakeRyan likes this.
 5. Ilija_Temelkoskii

  Joined:
  Mar 18, 2020
  Messages:
  65
  Likes Received:
  9
   
  Kule Hoffman (Martin) likes this.
 6. LiamEvans

  LiamEvans Member

  Joined:
  Jun 5, 2020
  Messages:
  81
  Likes Received:
  11
  Capture The Flag е тимска игра (по 3 играчи во тим) каде што целта е да се фати знамето на другиот тим, сместено во базата на тимот, и безбедно да се врати во сопствената база.

  Се организира турнир на Capture The Flag кој ќе се одржува во арената за истото со добри награди. Ќе се игра на следен начин: Првиот до 5 освоени знаменца победува. За прво место, првиот до 10 знаменца победува. Лимит на оружје нема, кое оружје сакате го користите.

  Општи правила се:

  - Забренето скрипти / cheats / cbug
  НАПОМЕНА: Читовите се казнуваат со бан. C-bug со DH!
  - Забрането кампање во база.
  - Задолжително користење на дискорд со LIVESTREAM каде што ќе бидете надгледнувани во посебна соба од админи.

  НАГРАДИ:

  1. Прво место - За сите во тимот по 5 милиона.
  2. Второ место - За сите во тимот по 3 милиона.
  3. Трето место - За сите во тимот по 2 милиона.

  Секој што е заинтересиран може да се пријави на следнава апликација:
  Nickname на прв играч: Liam_Evans
  Discord на прв играч: Squidy#1607
  Nickname на втор играч: Rafaelo_Gonzalez
  Discord на втор играч: Kamev_#7707
  Nickname на трет играч: Nathan_Estevez
  Discord на трет играч: Nathan_Estevez#7422
   
 7. Martin Stojanov

  Joined:
  Feb 9, 2021
  Messages:
  39
  Likes Received:
  0
  Nickname на прв играч:Martin_Stojanov
  Discord на прв играч:Martin_Stojanov
   
 8. Andrey_Armstrong

  Joined:
  Sep 4, 2020
  Messages:
  80
  Likes Received:
  24
   
  #8 Andrey_Armstrong, Mar 9, 2021
  Last edited: Mar 9, 2021
 9. D A v I D B o o M

  Joined:
  May 3, 2020
  Messages:
  30
  Likes Received:
  1
  Boom#3806
   
  #9 D A v I D B o o M, Mar 9, 2021
  Last edited: Mar 10, 2021
 10. Jimmy Walker

  Jimmy Walker New Member

  Joined:
  Nov 11, 2020
  Messages:
  24
  Likes Received:
  6
   
 11. Max Vigaro

  Max Vigaro Member

  Joined:
  Jan 20, 2021
  Messages:
  67
  Likes Received:
  2
  Nickname на прв играч:Max Vigaro
  Discord на прв играч:Max Vigaro
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook