Има ли некој ОГ од златното време. Ми текна рандом на ДВ викам да поминам да видам што има. Simon Jones од времето тука.
Ne stavale na samp gluposti sve i svasta pred da kupat kola ig dali vredi ili ne zatoa se vakvi propadnati segasnite igraci
KAJ SI BE JAMES HARDEN TUKA E GSW FANOT DRUGAR TI MALCE NI PROPADNA TIMOT AMA JA SUM JEREMIAH MITCHELL AKA DARE OD VELES
Не се глупирај дечко има повеќе од старите Шлог,дариус хофман,слобо,russel chalmers и calvin uchicha(сеа и се сменети никовите)
Има многу. Јас сум од 2011/2 некаде до 2014та, активно играв 2016-7 и малце на почеток на 2020 можда не сум сиг. 2013 со 630 улични банди 2014 мислам = John Cena јакуза лидер. 2014 мислам = Dimitar Wigsley балас лидер ако не се лажам коа складот беше врз тие гаражите голем објект 2014 мислам = Del Potro арм лидер. 2015 мислам = Dragan Petrovik такси рпавме. Кажете некои интересни случки ако памтите од порано да се потсетиме, пуста носталгија
хахах од 2010 при крајот или 2011 на почетоко почнав едно другарче од школо ми ја кажа играта и тоа.. погоре коментарот... собираш од кај жито 2-3м и самп глупости све и свашта купувам Фортуне ама фулл да е Ник Баш за ѓурѓовден 2014 500 слота фулл седе народна сите 500 играчи околу него играт оро мрземе да ставам слики имам мн хахах