1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Сервер DW

Discussion in 'Поддршка (Support)' started by DorneliusKennecton, Nov 22, 2020 at 11:20 PM.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. DorneliusKennecton

  DorneliusKennecton Active Member

  Joined:
  Apr 29, 2018
  Messages:
  237
  Likes Received:
  51
  Nick на сервер : Dornelius Kennecton
  Левел (задолжително):123
  Опис на проблемот:ABE SO KORISTAM VULGARNI ZBOROVI KOA BANIRATE BEZ DAVIDITE KOJ E POSLE SE IZVINUVATE DEKA NAGRESKA UNBAN MU E ACCTO A IPTO?
  Слика или видео:
   
 2. DorneliusKennecton

  DorneliusKennecton Active Member

  Joined:
  Apr 29, 2018
  Messages:
  237
  Likes Received:
  51
  Pa i vike se se nervirate ako nekoj ve banira po greska 3000 pati Jonny Denso unban acc a ip
   
 3. Charlie Carfano

  Server Support

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  2,348
  Likes Received:
  198
  Неправилно отворена тема.
  Со почит, DW Администрација.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!