1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Filip_Jovevski казнет од администратор Andrew_Dida

Discussion in 'Играчи казнети од администратор' started by Raymon_Youmaran, Feb 23, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Raymon_Youmaran

  Staff Member

  Joined:
  Mar 18, 2020
  Messages:
  400
  Likes Received:
  149
  Име и презиме на администратор: Andrew_Dida
  Име и презиме на казнет: Filip_Jovevski
  Причина: DB
  Доказ: https://imgur.com/a/RZdaKly

  Коментар (незадолжително): Na slikata nesum samo jas DB , db se i crip sto rpaa tuka...
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook