1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Известување Гамемастер апликации

Discussion in 'Известувања' started by Makedonce_, Nov 17, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Cico Bizi

  Cico Bizi Member

  Joined:
  Jun 20, 2020
  Messages:
  21
  Likes Received:
  66
   
 2. $$Hernandezz$$

  Joined:
  Mar 20, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  16
   
 3. Youmaran ツ

  Youmaran ツ Member

  Joined:
  Mar 18, 2020
  Messages:
  270
  Likes Received:
  16
   
 4. JackeFirenzo

  JackeFirenzo New Member

  Joined:
  Oct 30, 2020
  Messages:
  5
  Likes Received:
  5
  Ве известувам дека апликациите за GameMasteri се отворени, се што треба е да ги прочитате условите и доколку ги исполнувате да аплицирате. Изборот ке се врши на 17.11.2020.

  -Level 30+
  -Да немате прекршено правило последните месец дена, односно да не сте затворени во DemirHisar последниов месец (01.11.2020 - 17.11.2020).
  -Да немате направено никаква измама.
  -Лидери немаат право на пријава, само обични играчи !!!!!!!!

  NickName:Jacke_Firenzo
  Level: 54
  Слика од /stats: https://imgur.com/a/DTH2FZ8
  Kолку дневно можете да сте активни: 5+
  Познавање на РП - Правила (1-10):7
  Познавање на правила на Серверот (1-10):10
  Познавање на серверот (системи, команди итн...):Се знам само некои баш не.
  Дали некогаш сте биле дел од DW Administracija:Не
  Дали некогаш сте биле Лидер и доказ слика:Не
  Дали се согласувате да бидете тестирани на нашиот Discord Server:Да
  Ваш Discord Name #4626 Jacke_Firenzo

  Сите кои ке бидате прифатени за ТЕСТ ке им биде едитирана апликацијата и ке треба да чекаат да добијат PM на форумот за натамошни инструкции. Пријавите кои не ги исполнуваат условите ке бидат бришани а корисниците банирани.Пријавите мора да се ЦИТИРАНИ !!!!!!
  Со почит, DreamWorld Admin Team.
   
 5. Matthew Hellsonn

  Matthew Hellsonn New Member

  Joined:
  Nov 15, 2020
  Messages:
  0
  Likes Received:
  0
   
  #65 Matthew Hellsonn, Nov 18, 2020
  Last edited: Nov 18, 2020
 6. Matthew Borce

  Matthew Borce New Member

  Joined:
  Mar 26, 2020
  Messages:
  2
  Likes Received:
  0
   
 7. Santiago Biannchi

  Santiago Biannchi New Member

  Joined:
  Mar 24, 2020
  Messages:
  15
  Likes Received:
  2
   
 8. Hampton

  Faction Leader

  Joined:
  Jan 21, 2019
  Messages:
  2
  Likes Received:
  2
   
  Alyssa Anderson. likes this.
 9. Bozidar

  Bozidar New Member

  Joined:
  Aug 8, 2020
  Messages:
  4
  Likes Received:
  9
  NickName:Bozidar Milev
  Level:19
  Слика од /stats: https://imgur.com/yQuTVsk
  Kолку дневно можете да сте активни:10+h
  Познавање на РП - Правила (1-10):10
  Познавање на правила на Серверот (1-10):10
  Познавање на серверот (системи, команди итн...):Skoro se znam
  Дали некогаш сте биле дел од DW Administracija:Ne
  Дали некогаш сте биле Лидер и доказ слика:Ne sum bil lider
  Дали се согласувате да бидете тестирани на нашиот Discord Server: Se soglasuvam
  Ваш Discord Name #0000:Bozidar_Milev#5400
   
 10. Freddy Morelo

  Freddy Morelo hodao po trnju ne po crvenom tepihu

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  486
  Likes Received:
  14
   
 11. Trevor Thegrudge

  Joined:
  Jun 12, 2018
  Messages:
  47
  Likes Received:
  1
   
 12. Connor Murphy

  Connor Murphy Well-Known Member

  Joined:
  Jan 13, 2019
  Messages:
  1,824
  Likes Received:
  1,296
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!