1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Giuseppe_Malchiny баниран од администратор Nikola_Shaggy

Discussion in 'Банирани играчи' started by Johny Bonucci, Nov 22, 2020 at 11:06 PM.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Johny Bonucci

  Staff Member

  Joined:
  May 4, 2020
  Messages:
  930
  Likes Received:
  124
  Име и презиме на банираниот играч: Giuseppe_Malchiny
  Левел: 3
  Баниран од администратор: Nikola Shaggy
  Поради: Cheat
  Доказ(слика/видео): https://imgur.com/a/qY9Wakw
   
  James Aguirre likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!