1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Gordon Hayward казнет од администратор Gosha Rubichinsky

Discussion in 'Играчи казнети од администратор' started by Mike_Iverson, Jul 1, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Mike_Iverson

  Staff Member

  Joined:
  May 20, 2018
  Messages:
  189
  Likes Received:
  4
  Име и презиме на администратор: Gosha Rubichinsky
  Име и презиме на казнет: Gordon HAyward
  Причина: DM
  Доказ: https://imgur.com/a/0M3PDrN
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!