1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Harley_Dexter измамен од Crawford_Harold

Discussion in 'Измамени играчи' started by Harley_Dexter, Apr 8, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Harley_Dexter

  Harley_Dexter New Member

  Joined:
  Aug 27, 2018
  Messages:
  13
  Likes Received:
  1
  Ваше Ime_Prezime: Harley_Dexter
  Негово Ime_Prezime: Crawford_Harold
  За каков имот се работи (куќа, авто и сл.): Турисмо фулл.
  Објаснување: Значи вака ја никад не сум праел преку итемс замена и он ми вика да ми нуди хамбургери 6.8м и после колата 500к да не му земело данок затоа толку ниска цена и ми рече да ставам форум доколку ме измами па еве ставам. ВЕ ЗАМОЛУВАМ да ми вратите 6.8м и да го казните пошо од такви играчи пропаѓа серверот. Стварно не знаев дека ќе ме измами и веќе на никој не давам така само со понуда ве молам многу време ги заработував тие 6.8м.
  Докази (слика/видео): https://imgur.com/a/mc1t8aP
  Датум кога се случила измамата: 08.04.2021

  ПРЕФРЛИЛ СЕ ОД НЕГОВ АКАУНТ НИШТО НЕМА ПРОВЕРЕТЕ КОЈ МУ Е МУЛТИ ЗЕМЕТЕ МУ СЕ И БАН НА ДВАТА! ВИКА ВЛЕЗИ НА АКАУНТОТ ЗЕМИ СИ МИ ДАЕ ПАСВОРД И ВЛАГАМ НЕМА НИШО.

  ID од имотот (/dl доколку е возило):
   
  #1 Harley_Dexter, Apr 8, 2021
  Last edited: Apr 8, 2021
 2. Charlie Carfano

  Server Support

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  5,127
  Likes Received:
  705
  Затворени се сите акаунти каде се префрлани парите по 999часа и ќе бидат одземени и играчот казнет. Парите дадени преку /items не се враќаат.
   
 3. Harley_Dexter

  Harley_Dexter New Member

  Joined:
  Aug 27, 2018
  Messages:
  13
  Likes Received:
  1
  Ама ја немав никаква полза од /итемс ни данок ни ништо он му било од корист, и ств не знаев дека не враќате 6.8м не се малце ве молам вратете ми ги барем 4 5м еве како казна да ми биде или пола од сумата нема да се повтори веќе. Ај ја да нудев со итемс па да имав корист ама не јасс, гледам пред пола месец или месец им е вратено на играчи ВЕ ЗАМОЛУВАМ НЕ ЗНАЕВ ДЕКА НЕ ВРАЌАТЕ, плус гм прашав ми рече форум средуваат не може он да следи али дека враќаат пари....
   
  #3 Harley_Dexter, Apr 8, 2021
  Last edited: Apr 8, 2021
 4. Charlie Carfano

  Server Support

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  5,127
  Likes Received:
  705
  Одземено е возилото.
  Катанец.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook