1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[IC Пцовка] - Mord Auslander.

Discussion in 'Пцовки и навреди' started by Smithson, Apr 8, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Smithson

  Smithson Vincent Terrazzino ex. James Smithson

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  302
  Likes Received:
  68
  Ваш nickname: James Smithson.
  Име и презиме на играч кој крши правило: Mord Auslander.
  Причина: IC Пцовка.
  Доказ (Задолжително): https://imgur.com/fzfgqS4
   
 2. Lex Luger

  Staff Member

  Joined:
  Aug 26, 2018
  Messages:
  211
  Likes Received:
  31
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook