1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Jack_Martinez опоменат од администратор Esteban_Cabrera

Discussion in 'Опоменати играчи' started by Sean Cresswell, Jun 30, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Sean Cresswell

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  256
  Likes Received:
  15
  Име и презиме на опоменат: Jack Martinez
  Опоменат од: Esteban Cabrera
  Доказ (Задолжително): https://imgur.com/a/a05BsGz
  Причина: /report
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!