1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

James Aguirre

Discussion in 'Поплаки на админи' started by Charlie Carfano, Feb 4, 2021.

 1. Charlie Carfano

  Head Admin Server Support

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  5,190
  Likes Received:
  737
  [​IMG]

  Ваш nick:
  Објаснување:
  Докази (слика/видео):
  Датум (кога се случил инцидентот):
   
 2. Johny Bonucci

  Johny Bonucci Well-Known Member

  Joined:
  May 4, 2020
  Messages:
  1,647
  Likes Received:
  245
  Тик-ток мафијаш, поплаката ти е одбиена и ќе бидеш казнет ако продолжеш со обиди за местење.
  - Matthew Thompson
   
  #2 Johny Bonucci, Feb 9, 2021
  Last edited by a moderator: Feb 13, 2021
 3. Џерсејче

  Џерсејче Active Member

  Joined:
  Mar 21, 2020
  Messages:
  285
  Likes Received:
  45
  2.17.2021

  waste ќе ти биде барање за унбан ако продолжаш да се понашаш така.
  - Matthew Thompson
   
  #3 Џерсејче, Feb 17, 2021
  Last edited by a moderator: Feb 28, 2021
 4. Jenkins

  Jenkins Active Member

  Joined:
  Mar 26, 2020
  Messages:
  145
  Likes Received:
  31
  17.02.2021

  Правилно си казнет и ќе бидете казнувани додека /items во ОЛД се сведе на минимум.
  ДМ зона е и одиш таму да покажеш ДМ скил, ако сакаш да си напуниш ХП направи го тоа пред да влезеш во ОЛД.
  - Matthew Thompson
   
  #4 Jenkins, Feb 17, 2021
  Last edited by a moderator: Feb 28, 2021
 5. Dexter Nash

  Dexter Nash Member

  Joined:
  Dec 10, 2020
  Messages:
  35
  Likes Received:
  7
  Правилно си казнет, а секој од администрација има право да средува неправилно затворени доколку има докази или бил на случка.
  - Matthew Thompson
   
  #5 Dexter Nash, Feb 18, 2021
  Last edited by a moderator: Feb 28, 2021
 6. colet!

  colet! Active Member

  Joined:
  Dec 8, 2020
  Messages:
  223
  Likes Received:
  46
   
 7. ✞︎ Kyle Reynolds ✞︎

  Joined:
  Oct 28, 2020
  Messages:
  204
  Likes Received:
  38
   
 8. zuhn smrtta

  zuhn smrtta Member

  Joined:
  Mar 20, 2020
  Messages:
  77
  Likes Received:
  22
   
 9. Takumi Takahashi

  Takumi Takahashi New Member

  Joined:
  Jan 21, 2021
  Messages:
  11
  Likes Received:
  0
   
 10. Pope Black

  Pope Black Member

  Joined:
  Aug 28, 2020
  Messages:
  59
  Likes Received:
  15
  Ваш nick: Pope Black
  Објаснување: Значи Вака Јас стоев со едно другарче кај централен а овој иде и ми става 10 вантед причина (а) Еве доказ
  http://dw-game.info/forum/index.php?threads/isk-mvr-cmd-jeremiah-mitchell.71419/
  А Гамемастерот ми врајка на темата дека Дека над /вантед се казнувало а мене ми става 10 вантед Дај средете!!!!
  Докази (слика/видео): https://imgur.com/a/FAV1wzV
  Датум (кога се случил инцидентот): 22:03:2021
   
 11. zuhn smrtta

  zuhn smrtta Member

  Joined:
  Mar 20, 2020
  Messages:
  77
  Likes Received:
  22
   
 12. Noce_Bacardi

  Noce_Bacardi Member

  Joined:
  Mar 14, 2021
  Messages:
  56
  Likes Received:
  0
  4/12/2021
   
 13. Double-E

  Double-E New Member

  Joined:
  Apr 9, 2021
  Messages:
  9
  Likes Received:
  9
  Ваш nick: Elizabeth Eckford
  Објаснување: Подолу во текст.
  Докази (слика/видео): Подолу во текст.
  Датум (кога се случил инцидентот): 11.04.2021

  - Пријавувам КП за играч Anastasij_Kolev - очигледно BunnyHop и DeathMatch.
  Во коментари, очигледно бранејќи свој RL другар, добивам одговор од James Aguirre.


  1.
  [​IMG]
  Amaya Akaori - „На сликите си фатила еден доказ како скока, Ниту имаш доказ за BH, ниту за DM“

  BunnyHop = Прво, не сум дел од Администрација, за да имам активно Fraps screenvideo 24/7 во тек на игра за да фатам доколку некој прави нешто. На сликата се гледа дека скока, со оглед на тоа што веќе F8 и screen ми се накај него, е јасно дека веќе неколку пати рипнал па сликам, ако е еднаш нема ни да успеам да стиснам F8 кон него и да сликам.

  Слика: http://prntscr.com/11b1qr1 , без да пишам, Tyrese Brooklyn пишува исто „/b Bez BH“ бидејќи и тој го гледа Anastasij дека прави BunnyHop и иди по мене = http://prntscr.com/11b1sbf .

  DeathMatch = Немам докази за DeathMatch, наводно бидејќи на екранот не пишувало: (пр. Погодени сте во глава). = http://prntscr.com/11b1uwn . Значи, според администраторот, прво ова не е доказ за DM = http://prntscr.com/11b1vxl , второ - жолтото за храна не е празно, па HP да се намалува постојано, а на сликите овде https://imgur.com/a/ddczGYa јасно се гледа дека HP се намалува, од што, од ништо? Трето, ниту ова http://prntscr.com/11b1xhl не е доказ за DM нели? Значи доколку пишувало на екран (пр. Погодени сте во глава) - има DM, а со овие 3 докази, нема DM.

  [​IMG]
  Amaya Akaori - „Колку сакаш рпај некој предмет, ако го немаш во рака тоа е чисто rp2win или PG.“

  Според овој исказ, значи 90% од играчите што симулираат прават rp2win и PG, за работи што ги користат во RolePlay а нема скрипта на SA-MP / серверот за истите?

  Имам доволно InCharacter извор за (потенцирам) КУЈНСКИ НОЖ, доказ http://prntscr.com/11b21u6 , целосно RolePlay од извор на оружје http://prntscr.com/11b234p .

  Amaya Akaori - „Во случајот ти симулираш нож а нигде на фотографии не погледнав дека носиш нож.“

  Има доволно извор на InCharacter и не е glock / m4 за да мора да се RP-а со присуство на Gun. Тука може да се искористат и само /me /do како и што беше од моја и од страна на прободениот.

  НА СЕРВЕРОТ ВЕЌЕ ПОДОЛГО ВРЕМЕ KNIFE (НОЖ) Е BUG И НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ ОД НИГДЕ!

  Доказ Админ 1: https://imgur.com/a/C2ODpyN - Исказ: „Не може да се купи од toolshop“.
  Доказ Админ 2: https://imgur.com/a/eDx0DSI - Исказ: „BUG е“.

  Значи, освен на секое администратор да ми /set 'нува KNIFE (секојдневно, можеби и повеќе пати ако некој ме DM или ми crash во текот на играта) не може да се купи од друго место ingame, што значи, дека и за тоа администраторот манипулира.

  Искористено RolePlay и прифатено од двете страни, доказ http://prntscr.com/11b2cm0
  - администраторот го негира, и покрај тоа што е прифатено и од 2-те страни што RP-аат.

  Очигледна е намерата на Администраторот.
  - упорно го брани играчот дека немало докази од BH и DM - ете полни докази.
  - наводно правам rp2win бидејќи немам knife - ете полни докази и за тоа.

  Тема од КП: http://dw-game.info/forum/index.php?threads/bunnyhop-dm-anastasij_kolev.74193/
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook