1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Job Applications [ Metro School ]

Discussion in 'Special Weapons and Tactics (SWAT)' started by Haro_Koloskoski, Jan 5, 2021.

 1. Angel Delgado

  Angel Delgado Member

  Joined:
  Dec 11, 2020
  Messages:
  33
  Likes Received:
  6
  1. New[​IMG]
   IC:
   Име:Blagojce
   Презиме:Mitev
   Средно име:Blaze
   Датум на раѓање:26.02.1994

   Години:26
   Локација на живеење:Richman
   Од каде сте:Los Santos
   Националност:Amerikanec
   Брачен статус:nema
   Висина:190
   Тежина:70kg

   Лична карта(задожително слика, 5+lvl):
   Лиценци кои поседувате(задожително слика):

   Зошто да сте баш вие избрани да сте дел од нашиот тим?


   OOC

   Име на форум:Renato Rogers
   Името на серверот:Blagojce Mitev
   Дали користите дискорд?(задожително):da
   Ко
   
 2. BentonJenells

  BentonJenells New Member

  Joined:
  Jan 31, 2019
  Messages:
  7
  Likes Received:
  3
   
 3. Noce_Bacardi

  Noce_Bacardi Member

  Joined:
  Mar 14, 2021
  Messages:
  55
  Likes Received:
  0
  IC:
  Име:Noce
  Презиме:Bacardi
  Средно име:paulo
  Датум на раѓање:17/02/2006

  Години:14
  Локација на живеење:Los Santos
  Од каде сте:Negotino
  Националност:Hristijan
  Брачен статус:nemam zena
  Висина:184cm
  Тежина:60kg


  Лична карта(задожително слика, 5+lvl):https://imgur.com/7od3kBg
  Лиценци кои поседувате(задожително слика):https://imgur.com/BpvC2K1

  Зошто да сте баш вие избрани да сте дел од нашиот тим?Pa zatoa sto sum sakal da bidam sekogas vo Metro


  OOC

  Име на форум:Noce_Bacardi
  Името на серверот:DreamWorld
  Дали користите дискорд?(задожително):da
  Колку време може да бидете ИГ?: 6-7h dnevno
   
 4. Leonardo_Cvetkoskii

  Joined:
  Dec 22, 2020
  Messages:
  43
  Likes Received:
  85
  IC:
  Име: Leonardo
  Презиме: Cvetkoski
  Средно име: Leo
  Датум на раѓање: 21.12:1999

  Години: 21
  Локација на живеење: Los Santos, Las Colinas
  Од каде сте: Sna Andreas Los Santos
  Националност
  Брачен статус: Nemá
  Висина: 1.89
  Тежина: 75kg


  Лична карта(задожително слика, 5+lvl):
  Лиценци кои поседувате(задожително слика): https://imgur.com/a/jKLZxUB

  Зошто да сте баш вие избрани да сте дел од нашиот тим?
  Za sa pomognam za spas na gradi


  OOC

  Име на форум: Leonardo_Cvetkoskii
  Името на серверот: Leonardo Cvetkoski
  Дали користите дискорд?(задожително): Da
  Колку време може да бидете ИГ?: 7-8h
   
 5. Blykee_Jaksonn

  Blykee_Jaksonn New Member

  Joined:
  Mar 16, 2021
  Messages:
  13
  Likes Received:
  0
  IC: Име: Blyke Презиме: Jakson Средно име: Jak Датум на раѓање: 24.5.1998 Години: 21 Локација на живеење: Los Santos Од каде сте: San Andreas Националност Брачен статус: Nema Висина: 1.78 Тежина: 76kg Лична карта(задожително слика, 5+lvl): imam problemi neso so slikive nemi se savirvat treba da sreda Лиценци кои поседувате(задожително слика): // Зошто да сте баш вие избрани да сте дел од нашиот тим? Da pomognam okolu anticriminalot itd OOC Име на форум: Blykee_Jaksonn Името на серверот: Blyke_Jakson Дали користите дискорд?(задожително): Da Колку време може да бидете ИГ?: 5-6h
   
 6. kolev_anastasij

  kolev_anastasij Active Member

  Joined:
  Nov 14, 2020
  Messages:
  200
  Likes Received:
  44
  [​IMG]  IC:
  Име:Andrew
  Презиме:peterson
  Средно име:petarda
  Датум на раѓање:5.05.1990

  Години:30
  Локација на живеење:Washington
  Од каде сте:America
  Националност:Hristijan
  Брачен статус:Zenet
  Висина:1.95cm
  Тежина:75kg


  Лична карта(задожително слика, 5+lvl):https://imgur.com/FrUgyZu
  Лиценци кои поседувате(задожително слика):https://imgur.com/Wcmhdgh

  Зошто да сте баш вие избрани да сте дел од нашиот тим?Imam iskustvo so rakuvanje na ogneno oruzje i od sekogas sum sakal da sum del od 114 D-Platoon Edinicata


  OOC

  Име на форум:Kolev_Anastasij
  Името на серверот:DreamWorld
  Дали користите дискорд?(задожително):Da
  Колку време може да бидете ИГ?:5h[/QUOTE]
   
  #26 kolev_anastasij, Apr 14, 2021 at 8:33 PM
  Last edited: Apr 14, 2021 at 11:27 PM
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook