1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Како да едитирате преку фотошоп?

Discussion in 'Bloods' started by Elana Sertory, Oct 8, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Elana Sertory

  Staff Member

  Joined:
  Jan 29, 2021
  Messages:
  114
  Likes Received:
  203
  center].png
  [​IMG]


  -На видеото е објаснато како да се едитираат слики преку PS6, секој кој ќе сака да објавува слики во официјалната тема ќе мора да ги едитира сликите преку PS6 и да ги објавува во својата тема од карактерот а ЛИДЕРОТ ќе ве посочи која од сликите треба да се стави во официјалната тема.

  -Резолуција : 800x600 (мора сликите да бидат со оваа резолуција во спортивно нема да бидат ставени во официјалната тема на факцијата)

  -Командите за копирање на текстот, откако ќе го селектирате се: CTRL+C за копирање на текст, CTRL+V за вметнување на текст.

  -Кога ќе стигнете до Layer 1 и Layer 1 Copy, за да ги селектирате и двата, држете CTRL и со помош на лев клик селектирајте ги двата layers.

  -Линк од фотошоп: http://www.mediafire.com/file/ecy7z978db9x99t/Photoshop.rar/file

   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook