1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Los Santos TAXI "Drivers" - Пофалби и Поплаки на членови

Discussion in 'Taxi Company' started by ✞ Master_Castello ✞, Oct 16, 2021.

 1. ✞ Master_Castello ✞

  ✞ Master_Castello ✞ Active Member

  Joined:
  Apr 30, 2018
  Messages:
  365
  Likes Received:
  186


  [​IMG]


  Поплака на членови:  Име и Презиме(ваше):
  Име и Презиме(негово):
  Причина:
  Доказ:
  Пофалба на членови:


  Име и Презиме(ваше):
  Име и Презиме(негово):
  Причина:
  Доказ:

  НАПОМЕНА: Пораката мора да биде цитирана, во спротивно ќе се смета за неважечка.
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook