1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[LTA+одбивање РП] Trajance Tosevski

Discussion in 'Кршење правила' started by Basciano Ruggiero, Jul 1, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Basciano Ruggiero

  Faction Leader

  Joined:
  Mar 22, 2020
  Messages:
  187
  Likes Received:
  56
  Ваш nickname:Basciano Ruggiero
  Име и презиме на играч кој крши правило:Trajance Tosevski
  Причина:LTA + одбивање РП
  Доказ (Задолжително): https://imgur.com/a/5kh6r6e
   
 2. Sebastian Rosenstein

  Staff Member

  Joined:
  Apr 24, 2018
  Messages:
  538
  Likes Received:
  31
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!