1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Paul_Marlex казнет од администратор Delmar_Collins

Discussion in 'Играчи казнети од администратор' started by 'GiussepeAnderson', Nov 22, 2020 at 11:22 PM.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. 'GiussepeAnderson'

  Staff Member

  Joined:
  Jun 28, 2020
  Messages:
  26
  Likes Received:
  4
  Име и презиме на администратор: Delmar_Collins (prijaven od gm Giussepe_Anderson)
  Име и презиме на казнет: Paul_Marlex
  Причина: DM
  Доказ: https://imgur.com/a/K3O3OWf
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!