1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Поплаки од членови

Discussion in 'La Cosa Nostra' started by Victoria Rose, Aug 19, 2022.

 1. Victoria Rose

  Faction Leader

  Joined:
  Jun 2, 2018
  Messages:
  826
  Likes Received:
  282
  Доколку некој член од факцијата прекршува правила и сакате да го пријавите, пополнете го следниот формулар за пријава:

  Ваше име и презиме:
  Име и презиме на членот кој го крши правилото:
  Доказ слика/видео (задолжително):
  Образложение:

  НАПОМЕНА: ПОРАКАТА МОРА ДА БИДЕ ЦИТИРАНА ЗА ДА БИДЕ ВАЖЕЧКА
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook