1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Известување Пријави за GameMaster

Discussion in 'Известувања' started by noelle.stroker, Jan 12, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. abel.wright

  abel.wright Wanderlust
  Faction Leader

  Joined:
  May 1, 2020
  Messages:
  344
  Likes Received:
  250
  Име на discord: damnitsuki #7584
  Име и презиме на серверот: Abel Wright
  Години(RealLife): 20
  Познавање на RP правила [1/10]: 10
  Познавање на серверот [1/10]: 10
  Дневна активност: 3/4 часа
  Опишете се себе си (најмалку 300 букви): Олд скул играч, заинтересиран за секој RolePlay, често имам респект кон секој играч на серверот без разлика на кое ниво се најдува помагам во RP се трудам за напредок на серверот. Претходно сум бил во Staff Team, не многу одамна долго време искуство како лидер и админ
  Зошто сакате да станете дел од Staff (најмалку 300 букви): Со цел да се разбие монотонијата на серверот, правењето Role Play активности би помогнале во тоа, со иста цел и се враќам со активно играње зошто гледам дека дел од играчите се уверени дека ќе има напредок во играта а најмногу во Role Play.
  Што би можеле да придонесете во Staff Team (најмалку 300 зборови): Поактивно играње, посветување време на вредните играчи (оние кои што се трудат да придонесат добро) останатите играчи кои не можат да се снајдат да ги упатам кон нивната цел во играта да им помогнам на начин што ќе го разберат и да ги поттикнам да останат лојални на серверот и да чинат добро.
  Зошто да ве избереме баш вас? (најмалку 300 зборови): Нема многу да тупам. Сум бил во администрација 2 пати веќе, сум оставил лице на серверот како фер и добар играч, често забавен. Доволно ги познавам целите на играчите и би бил добар и би му помагал кон нивната цел. Како лидер сум ја водел факцијата фер и опуштено. Како Game Master на секој сум пружел максимална помош со цел да продолжи активно да игра, како админ сум делел правдина и сметам дека секој што сум го казнувал бил правилно казнет, а секој награден бил фер награден.

  Вашата пријава е ПРИФАТЕНА, ве молиме да не контактирате на дискорд со отварање на тикет.
   
  #41 abel.wright, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 2. Balkan™

  Balkan™ New Member

  Joined:
  Jan 9, 2022
  Messages:
  3
  Likes Received:
  3
  Име на discord: Thomas™
  Име и презиме на серверот: Thomas_Hellson
  Години(RealLife): 21
  Познавање на RP правила [1/10]: 10
  Познавање на серверот [1/10]: 10
  Дневна активност: 5/6 саати.
  Опишете се себе си (најмалку 300 букви): Епа најпрво не сум злопамтило , гледам прво на другите да им угодам па на себе си таква карактеристика имам , а кога станува збор за на серверот не сум правел некој превари или не сум прекршувал правила на серверот чисто играм за забава и за дружба тоа е и најбитно пред све.
  Зошто сакате да станете дел од Staff (најмалку 300 букви): Па сакам да станам дел од Администрацијата уште поодамна 2015-16 кога играв тогаш пошто немав многу време тогаш со школо и останати работи и си побарав самоволен, а причината зошто сакам да станам дел е тоа што сакам да придонесам доста за серверот да им помагам на многу играчи а тоа го правам и сега кога ќе ме праша некој за нешто секогаш добивал одговор некој играч.
  Што би можеле да придонесете во Staff Team (најмалку 300 зборови): Па пред све би придонел добро на сите играчи и на администрацијата , би придонел повеќе забава на сите не само на играчите него општо за сите. Би реализирал во доцните часови кога не се рпа евенти и такви ствари повеќе забава за играчите. Би работел повеќе на /pocetnici и нивните барања и све останато што треба еден Гејммастер да практикува.
  Зошто да ве избереме баш вас? (најмалку 300 зборови): Епа стар играч сум играм уште од 2015 година ги знам сите правила што биле и што се моментално на серверот, бев и порано Гејммастер 3ка ама поради приватни причини морав да си барам самоволен, Поубаво да се даде на некој што си ја знае работата т.е искусен него на некој нов па да учи све од ново , затоа би сакал да ме изберете мене. Ако сум одбиен сакам да ја знам барем причината немам ниту едно прекршено правило на серверот. :)

  Вашата пријава е ОДБИЕНА, поради тоа што сте казнувани од админ во последни 2 месеци
   
  #42 Balkan™, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 3. Anthony Thompson

  Anthony Thompson Active Member

  Joined:
  Apr 29, 2020
  Messages:
  219
  Likes Received:
  161
  Име на discord:thompson#3177
  Име и презиме на серверот:William Santorelli
  Години(RealLife):20
  Познавање на RP правила [1/10]:10
  Познавање на серверот [1/10]:10
  Дневна активност:5 6h
  Опишете се себе си (најмалку 300 букви):Не сум дмер,немам нарушувано рп никогаш само гледам да помагам на сите за подобро рп на сервер.Стар играч сум добро познавам рп и сметам дека заслужувам шанса,ако ми се дај шанса нема да зажалите.
  Зошто сакате да станете дел од Staff (најмалку 300 букви):За да помагам на играчи,да придонесам за подобро рп на сервер,да ги упатам почетниците во рп правила пример ако е почетник ако прекршува правило да му објаснам дека греши и да го научам како треба да се однесува понатаму.Исто така ке помагам и на лидери во секое време.
  Што би можеле да придонесете во Staff Team (најмалку 300 зборови):Би донел забава на сервер, помагање на играчи исто така, многу наградни/забавни игри кој придонесуваат многу парични средства за играчите исто така и за Admin/Gm Team Staff, кој би сакале да учевствуваат во истите забавни игри, би се сложувал со така наречените колеги (Admin/Gm Team Staff), би гледал исто така и да научам некој работи до сега што не сум ги знаел/запознал.Препознавам добро фотошоп и имам исто така најдено многу бугови на сервер кои ги имам пријавено а не искористено.
  Зошто да ве избереме баш вас? (најмалку 300 зборови):Па сакам да ми се даде шанса,стар играч сум имам доста добро познавање на рп,бев лидер пред 2 3 години само од друг акаунт не од овај.За да придонесам повеке рп и да помагам на играчи.

  Вашата пријава е ОДБИЕНА, поради тоа што имате неесодветно понашање спрема играчи и админи
   
  #43 Anthony Thompson, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
  Na Tato Ubavecot and abel.wright like this.
 4. Bube Mixajlovv

  Joined:
  Mar 3, 2021
  Messages:
  32
  Likes Received:
  1
  Име на discord: Pelivano#2143
  Име и презиме на серверот: Bube Mixajlov
  Години(RealLife): 14
  Познавање на RP правила [1/10]: 10
  Познавање на серверот [1/10]: 10
  Дневна активност: 3/4 саати и повише
  Опишете се себе си (најмалку 300 букви): Па вака пред се сум љубезен, соодветно се понашам со играчите, не сум злопамтило ке гледам да и помогнам со добро.
  Зошто сакате да станете дел од Staff (најмалку 300 букви): Бидејкји од порано играм на серверот, сакам да придонесам повекје играчи на серверот, ке повикам пријатели ке рекламирам, ке споделувам да го вратиме серверот како што бесе порано.
  Што би можеле да придонесете во Staff Team (најмалку 300 зборови): Пред се нема да се карам, кје гледам да сум добар спрема сите, секако ке придонесам позабавна игра на играчите, доколку се работи некој евент од поглем админ, ке додадам пари играчите да имаат поголема добивка, ке помагам на поцетници/играчи и тоа.
  Зошто да ве избереме баш вас? (најмалку 300 зборови): Брат ми порано играше како мал и цело време го гледав, од секогас сакав да сум некаква функција од Админстрацијата на DreamWorld, и ми се отвори оваа шанса и несакав да ја пропустам, ги знам правилата и така.

  Вашата пријава е ОДБИЕНА, поради тоа што е не комплетно потполнета.
   
  #44 Bube Mixajlovv, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 5. Luciano Vasquez

  Promo Team

  Joined:
  Mar 20, 2020
  Messages:
  204
  Likes Received:
  60
  Вашата пријава е ОДБИЕНА, поради тоа што имате прекршено повеќе РП Правила
   
  #45 Luciano Vasquez, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 6. Carl_Woozie

  Carl_Woozie Well-Known Member

  Joined:
  May 15, 2018
  Messages:
  837
  Likes Received:
  484
  Вашата пријава е ОДБИЕНА, поради тоа што е некомплетно потполнета.
   
  #46 Carl_Woozie, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 7. Giuseppe Hoffman

  Giuseppe Hoffman Active Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  210
  Likes Received:
  53
  Вашата пријава е ПРИФАТЕНА, ве молиме да не контактирате на дискорд со отварање на тикет.
   
  #47 Giuseppe Hoffman, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 8. Marcuss Lay

  Marcuss Lay New Member

  Joined:
  Oct 26, 2021
  Messages:
  2
  Likes Received:
  23
  Почитувани,
  Имам возбудливи вести за сите вас. Денеска отвораме апликации за нови позиции во тимот на Staff. Поконкретно, отворени се 5 слободни позиции за Gamemaster.

  Нашите нови Gamemasters ќе работат со Admin Team и ќе имаат одговорности да им помагаат на новите играчи кои доаѓаат на серверот.
  Доколку сакате да се приклучите на оваа позиција, мора течно да го зборувате Македонски јазик, да имате микрофон кој работи и познавање со документите и форумите на Google, исто така и RP правила се обавезни.

  Потребни барања на апликантот:

  • Мора да имате најмалку 13 години
  • Потребното време во играта е вкупно 15 часа неделно (можеме да одредиме кога корисникот бил AFK).
  • Не сте прекршиле никакви казни во последните 2 месеци.
  • Мора да имате раздор и да бидете активно вклучени.
  • Имајте најмалку 10 објави на форумот.
  • Апликацијата мора да содржи најмалку 300 зборови, вклучувајќи прашања кои ќе ги добиете дополнително во наредниот круг.
  • Мора да имате одлично разбирање за правилата наведени овде
  • Ќе биде потребен микрофон за некои делови од обуката на персоналот. Мора да бидете во можност да разговарате усно со висок член на персоналот кој ја води вашата почетна и целата идна обука.


  За да аплицирате за оваа позиција, аплицирајте до [14/01/2022] со следниов формат.

  FORMAT:

  Име на discord:dame5555:1028
  Име и презиме на серверот: Marcus_Lay
  Години(RealLife): 14 za dva meseca 15
  Познавање на RP правила [1/10]: 9
  Познавање на серверот [1/10]:10
  Дневна активност: 4-5
  Опишете се себе си (најмалку 300 букви):Иксрен сум со сите , не дмам доколку можам помагам ,помагам на почетници , се интересирам за РП , и моја цел е серверот да оди се напред и да имаме многу забава
  Зошто сакате да станете дел од Staff (најмалку 300 букви): Стар играч сум секогаш би соработувал ,искрен сум со сите , ќе придонесам многу за серверот и појак стафф тим секако.
  Што би можеле да придонесете во Staff Team (најмалку 300 зборови): Како прво и најбитно забава , напредок на серверот појак стафф тим , фер и искрен кон сите
  Зошто да ве избереме баш вас? (најмалку 300 зборови): Затоа што играм долго време на серверот 2-3 години веќе , запознаен сум со рп правилата , и правилата околу серверот активен сум и би сакал да добијам шанса


  ЗАБЕЛЕШКА:
  Секој што ќе биде прифатен за понатамошни информации и обука нека отвори тикет на нашиот дискорд и нека извести персонален тим дека е прифатен за обука на Gamemaster.
  Линк од дискорд: ( https://discord.gg/sEZuXJm8eB )
  Секое испрашување ќе се води исклучително на дискорд во соба за испрашување со тимот за регрутирање на нови Gamemasters.

  Нашиот регрутен тим креира уште една нова група под име 'Discord Helper'
  Што поточно значи Discord Helper и која е нивната улога?

  Секој од тие што ќе бидат прифатени за Gamemaster и доколку не го положат тестот за да станат дел од персонален тим ќе имат шанса да добијат Discord Helper role / пермисија со тоа што ќе можат да помагаат на нови играчи и корисници на нашиот дискорд, и ќе имаат целосен пристап до нашите тикети на дискорд. После определено време како Discord Helpers можат повторно да се пријават за обука во нашиот персонален тим.

  Ако имате какви било прашања во врска со оваа позиција, ве молиме слободно контактирајте го нашиот тим за регрутирање на водечка администрација.


  Со почит,
  Owner & Development team.

  Вашата пријава е OДБИЕНА, поради тоа што е некомплетно потполнета.
   
  #48 Marcuss Lay, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 9. Massimiliano Allegri

  Faction Leader

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  294
  Likes Received:
  32
  Вашата пријава е ОДБИЕНА
   
  #49 Massimiliano Allegri, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 10. Vanee Vancovski

  Joined:
  Apr 9, 2021
  Messages:
  34
  Likes Received:
  12
  Вашата пријава е ОДБИЕНА.
   
  #50 Vanee Vancovski, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 11. John Giancana

  John Giancana Active Member

  Joined:
  Jun 26, 2020
  Messages:
  82
  Likes Received:
  156
  Вашата пријава е ПРИФАТЕНА, ве молиме контактирајте не на нашиот дискорд со отварање на тикет
   
  #51 John Giancana, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 12. Replay™

  Replay™ Member

  Joined:
  Jan 16, 2019
  Messages:
  305
  Likes Received:
  18
  Вашата пријава е ОДБИЕНА.
   
  #52 Replay™, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 13. Cayetano

  Cayetano New Member

  Joined:
  Jan 13, 2022
  Messages:
  2
  Likes Received:
  2
  Име на discord: jammz#9770
  Име и презиме на серверот: Gabriel_Hutzler
  Години(RealLife): 20
  Познавање на RP правила [1/10]: 10
  Познавање на серверот [1/10]: 10
  Дневна активност: 4h+
  Опишете се себе си (најмалку 300 букви): стар играч на серверот уште од 2012, со многу познавање и со рп и со се, дружељубив, имам доста познавање со серверот, поштен играјач, предобар рп играч за све.
  Зошто сакате да станете дел од Staff (најмалку 300 букви): да помогнам на играјачите за што и да треба дали е рп или нешто друго, се трудам да им објаснам колку подобро што може за серверот или во врска со некое рп посебно на новите играјачи. Ке помогнам колку можам на сите да има повеке забава и шо повеке рп на серверот. Ако треба нешто повеке ке кажам на дискорд.
  Што би можеле да придонесете во Staff Team (најмалку 300 зборови): добра соработка, повеке забава, да помогнам и колку што можам и со другите кои се во стаф тимот исто така и на играјачите, и имам разбирање и почит спрема другите.
  Зошто да ве избереме баш вас? (најмалку 300 зборови): имам разбирање со играјачите, играм многу време на серверот и знам како одат работите и што и како треба, ке се трудам да направам најдобро за серверот и да помогнам колку што можам. Сум бил лидер повеке пати, па сакам да пробам и како ГМ и се надевам добро ке е.

  Вашата пријава е ОДБИЕНА.
   
  #53 Cayetano, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 14. Vito Lombardi

  Vito Lombardi LCN Lider

  Joined:
  May 10, 2018
  Messages:
  147
  Likes Received:
  51
  Име на discord: Lazaroww #6378
  Име и презиме на серверот: Vito Lombardi
  Години(RealLife): 21
  Познавање на RP правила [1/10]: 10
  Познавање на серверот [1/10]: 10
  Дневна активност: 3 - 5 сата .
  Опишете се себе си (најмалку 300 букви): играм од 2015 на сервер 9 пати бев лидер ,
  2015 - Влада Драган Петровик / Лео
  2016 - Влада Лидер Дарли Дихон
  2017 -ФБИ , МРД , БЛОДС - Горги Вилиамс
  2018 - ЛСМД , Хитман - Кармело кастле
  доста време играм на сервер и го познавам никогаш сам немал шанса за гм .
  Зошто сакате да станете дел од Staff (најмалку 300 букви): па подолго време играм на серверот , и ги знам сите работи и команди , мала пауза .
  Што би можеле да придонесете во Staff Team (најмалку 300 зборови): па активност , и помагање на играчи и попширно објаснување како што беше без афк , знам доста деца што играт и би можел да и помогнам.
  Зошто да ве избереме баш вас? (најмалку 300 зборови): он лајн помагање на играчи кога ќе има поголем дел на хелпери во игра помагање на играчи за подобрување на ролеплеј , и развивање на подобро ролеплеј во организаците , подобра организација .

  Вашата пријава е ПРИФАТЕНА, ве молиме контактирајте не на нашиот дискорд со отварање на тикет
   
  #54 Vito Lombardi, Jan 13, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 15. Miki

  Miki Member

  Joined:
  Nov 19, 2018
  Messages:
  63
  Likes Received:
  4
  Име на discord:$Miki$Carleones$#3880
  Име и презиме на серверот:Miki_Carleones
  Години(RealLife):17
  Познавање на RP правила [1/10]:8/10
  Познавање на серверот [1/10]:10/10
  Дневна активност:3 do 5 sati
  Опишете се себе си (најмалку 300 букви):Долгогодишен игралч на серверот дв од 2016 па се до ден денеска, познат како добар играч кој не прекршува правила се труди за серверот да оди све на подобро.И до сега не сум бил дел од администрација тимот а толку долго време играм и би сакал да постанам дел од Стафф тимот.
  Зошто сакате да станете дел од Staff (најмалку 300 букви): Сакам да бидам во стаф тимот бидејќи не сакам веќе така да се мавам по серверот,ништо не правам,сакам да помагам на играчи што му е потребна помош од страна на мене и стаф тимот.
  Што би можеле да придонесете во Staff Team (најмалку 300 зборови):Па пред се ќе помагам на играчи,ќе му помагам на сите нови играчи,мое мислење се чека многу време кога ќе побарат помош играчите,јас ќе пробам што по брзо да одам низ помоши и никогаш нема да навредам некој играч.
  Зошто да ве избереме баш вас? (најмалку 300 зборови):Па,бидејќи сум активен долго време на серверот.посебно после 12 кога нема баш админи и гамемастери на серверот ќе можам да помагам,не сум казнет повеќе од 2 месеци,можам да направам повеќе од 15 часа во една недела,имам повеќе од 10 објави на форум и поседувам се друго што е наведено.

  Вашата пријава е ОДБИЕНА

   
  #55 Miki, Jan 14, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 16. FreedyQ

  FreedyQ New Member

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  2
  Likes Received:
  0
  Вашата пријава е ОДБИЕНА
   
  #56 FreedyQ, Jan 14, 2022
  Last edited by a moderator: Jan 14, 2022
 17. noelle.stroker

  Founder Promo Team Old-School

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  7,365
  Likes Received:
  6,409
  Пријави затворени, ситe кои ќе бидат прифатени нека се јават на дискорд со отварање на тикет.
   
  #57 noelle.stroker, Jan 14, 2022
  Last edited: Jan 14, 2022
  Carl_Woozie likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook