1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Продавам] - Целио Имот [Нуди цени]

Discussion in 'Продавам' started by Ryan Garcia, Jun 25, 2020.

 1. Ryan Garcia

  Ryan Garcia Founder Of Bug's

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  216
  Likes Received:
  5
  Nick на сервер: Ryan Garcia
  Што продавате:

  2 Вили (Ричман со 2 гражи и голем паркинг и кај механичар огромен паркинг и 4 гражи) ,
  2 Стана(еденио народна одма центар другио одма до главен гуншоп интериор порнич),
  2 Бизниса (Аптека Адора одма до болницата и Мобилара народна, машина за пари),
  Туризмо фулл тунирано, Лимузина Фулл Тунирано, Инфернус Фулл Тунирано и Крос (регистриран ремонтиран)

  Телефонски број: 070 333 336

  Цена: Заинтерисирани нека пише кој колку дава секако не играам


  Слика(задолжително): https://imgur.com/a/1Le0881
   
  #1 Ryan Garcia, Jun 25, 2020
  Last edited: Jul 10, 2020 at 10:18 PM
 2. ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  250
  Likes Received:
  22
 3. Ryan Hefner

  Staff Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  1,494
  Likes Received:
  30
  Цена за канцеларија
   
 4. Ryan Garcia

  Ryan Garcia Founder Of Bug's

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  216
  Likes Received:
  5
  3m kolku davas
   
 5. farrelle cozart

  farrelle cozart Active Member

  Joined:
  Feb 9, 2019
  Messages:
  235
  Likes Received:
  85
  Цена становите и колку спушташ за канцеларијата
   
 6. Ryan Hefner

  Staff Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  1,494
  Likes Received:
  30
  Baraj me posle 22:00 ingejm kje e zemam!
   
 7. Charlie Carfano

  Staff Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  962
  Likes Received:
  31
  цена мобилара?
   
 8. Јоhnes

  Јоhnes Member

  Joined:
  Mar 25, 2020
  Messages:
  110
  Likes Received:
  20
  Cena Vila Richman
   
 9. Ryan Garcia

  Ryan Garcia Founder Of Bug's

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  216
  Likes Received:
  5
  100 miliona kolku davas
   
 10. Јоhnes

  Јоhnes Member

  Joined:
  Mar 25, 2020
  Messages:
  110
  Likes Received:
  20
  Mislev okolu 70 posto tolku i imam
   
 11. Ryan Garcia

  Ryan Garcia Founder Of Bug's

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  216
  Likes Received:
  5
  nene dodaj use neso i ke praeme esap malce e 70m
   
 12. Ryan Garcia

  Ryan Garcia Founder Of Bug's

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  216
  Likes Received:
  5
  ajde ponudite zainterisirani cena na imot,
  Kancelarijata e prodadena Ajde Ostalo !!!
   
 13. Ryan Garcia

  Ryan Garcia Founder Of Bug's

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  216
  Likes Received:
  5
  stanovite brat 1 milion taj kaj benzinskata a taj pozadi odma so e so golemio parking 2miliona go davam
  ponudi tvoja cena kolku davas
   
 14. Dimitar00

  Dimitar00 New Member

  Joined:
  Mar 25, 2020
  Messages:
  11
  Likes Received:
  4
  Krosot 3.9?
   
 15. Ryan Garcia

  Ryan Garcia Founder Of Bug's

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  216
  Likes Received:
  5
  refresh ajde ima li zainterisirani kupci
   
 16. Benk Howard

  Benk Howard New Member

  Joined:
  May 26, 2020
  Messages:
  26
  Likes Received:
  1
  Bate zainteresiran sum za stan narodna koga ke bidis ig da go zemam
   
 17. Ryan Garcia

  Ryan Garcia Founder Of Bug's

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  216
  Likes Received:
  5
  Refresh ima li zainterisirani, cenite ne se fiksni nudite vasi
  Maverick Prodaden !!
   
 18. Ryan Garcia

  Ryan Garcia Founder Of Bug's

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  216
  Likes Received:
  5
  Рефреш фирмата продадена ајде навали народе
   
 19. Terminator

  Terminator Member

  Joined:
  May 7, 2018
  Messages:
  105
  Likes Received:
  10
  Mobilara 80m Maximum sho moze da se prodade
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!