1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Salvatore_Deluca опоменат од администратор Johny Bonucci

Discussion in 'Опоменати играчи' started by Johny Bonucci, Nov 22, 2020 at 9:29 PM.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Johny Bonucci

  Staff Member

  Joined:
  May 4, 2020
  Messages:
  930
  Likes Received:
  124
  Име и презиме на опоменат: Salvatore Deluca
  Опоменат од: Johny Bonucci
  Доказ (Задолжително): https://imgur.com/a/GkSvPgP
  Причина: Teska OOC pcovka
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!