Nick на сервер: John Sindacco Објаснување: Да се додадат уште опции на /serverchatoff.. многу смета у рп и у сликање додека рпаме. Како што можев да приметам до сега админи кога идат on/off, таксисти, квизови и други глупости тоа се да може да се угаси и да се гледа само тоа што се рпа у моментот и /b кога некој пишува. Може исто така и тоа што се пишува на /ao или така нешто да се гледа, ништо повеќе. Ке биде многу користо ова!
Kako prvo nervozno e toj edno ekstra F u naslov.. Ja do sg ne sam imaja nesto problem ss toj, potacno ne mi smeta edino K7 News ali za toj ima opcija.A za slikanje za rp ne sam imaja problem samo slikam chat posle F7 pa slikam i addnuju chat preko LSRP+ ( Programa za edit )..
ama LsRp pokje mie kako za pocetnici + so ps6 pokje ke te zabelezat 10ki a i po jako lici iskreno, se slozvam so John treba barem toa koa admini/gm odat on/off da ne izlegva vo chat da mozi dase napraj, oti nie so editirame so ps6 gubime vreme na to da secime pa edno drugo.
Meh, ako rpash rpaj si za tebe i na nacin koj ti e po lsan za edit ja kaza od moju stranu kako e.. i deka nema potrebu ali gledash ima nekoi kako tebe sto imav potrebu i misliv deka treba da se dodade.
/ао нека стои(поради респавн на авта и слично) но /о /фаре /он /офф /гов да се тргнат и сите останати кои сметаат. @Milan