1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Инфо Што мислите ?

Discussion in 'DreamWorld Café' started by noelle.stroker, Jan 8, 2022.

 1. jezzyondabeat

  jezzyondabeat Биди Паметен...

  Joined:
  Jan 22, 2019
  Messages:
  12
  Likes Received:
  165
   
 2. jap

  jap Member

  Joined:
  Mar 18, 2020
  Messages:
  72
  Likes Received:
  25
  И до кога ќе биди затворен сервер?
   
 3. Santiago Biannchi

  Staff Member

  Joined:
  Mar 24, 2020
  Messages:
  223
  Likes Received:
  23
  Утре ке биде отворен, односно на 15.01.
   
 4. jap

  jap Member

  Joined:
  Mar 18, 2020
  Messages:
  72
  Likes Received:
  25
  Во колку?
   
 5. Demarcus Digg$

  Joined:
  Nov 11, 2020
  Messages:
  77
  Likes Received:
  19
  Glasanje imase pred 2-3godini , jako rp e iskreno toa oti togaj edniot kandidat za premier nonstop sedeshe u vladata glease glasovi , i drugiot go obvini taka so rp za potkup i imashe sudenje trista cuda .
   
 6. Anthony Anderson

  Anthony Anderson New Member

  Joined:
  Oct 20, 2021
  Messages:
  27
  Likes Received:
  8
 7. Santiago Biannchi

  Staff Member

  Joined:
  Mar 24, 2020
  Messages:
  223
  Likes Received:
  23
  На кај 20,21 часот... во тек е уплоадот на апдејтот.
   
 8. Putin

  Putin Member

  Joined:
  Feb 3, 2021
  Messages:
  36
  Likes Received:
  3
  jas mislam deka u 20:42
   
 9. philltrum#2

  philltrum#2 Well-Known Member

  Joined:
  Feb 22, 2021
  Messages:
  99
  Likes Received:
  292
  greska info imas
  20:39 ke bide
  drug pat prvo informiraj se pa zbori!
   
 10. рејдиохед

  рејдиохед New Member

  Joined:
  Jan 14, 2022
  Messages:
  4
  Likes Received:
  1
  0.3DL нема подобар античит тука има бан на фиксна ИП адреса на компјутер, кога ќе влезе читер и од друг акаунт ќе го дава дека е од тој компјутер.. Освен тоа многу помалце валидни скрипти има за 0.3DL, можеш да ставаш модови од сервер на таа верзија и триста други глупости, во секој аспект е подобра.
   
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook