1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Услови за лидер

Discussion in 'Илегални факции' started by jayden taylor., Nov 12, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. jayden taylor.

  Staff Member

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  770
  Likes Received:
  252
  [​IMG]

  Во оваа тема, ќе може да се запознаете со основните услови кои мора да бидат задоволени од страна на играчите, со цел да конкурирате за LEADER позицијата на серверот.

  • Задолжително е да имате минимум 20 левел.
  • Задолжително почитување на правилата на серверот и познавање на истите.
  • Активно симулирање in-game и на форум.
  • Задолжително познавање на алатки за едитирање
  • Задолжително познавање на функциите на форумот и користење на истите.
  • Да не сте казнети или опоменати in-game од администратор, последните 3 месеци.
  • Задолжително е најмалце 2 теми за апликација за лидер позиција.
  • Задолжително е да имате коректен однос спрема администрација, играчите и другите лидери на серверот и истите треба да се третираат еднакво.
  • Задолжително е да имате просечна активност од 3 до 4 часа во текот на денот.


  Со почит,
  Lucas Watson / John Shannon
  DW Leader Managers.
   
  #1 jayden taylor., Nov 12, 2020
  Last edited: Feb 17, 2021
 2. jayden taylor.

  Staff Member

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  770
  Likes Received:
  252
  Начин на апликација за лидер.

  1. Копирајте го формуларот и отворете нова конверзација со задолжените админи за лидери @lucas.watson и @JohnShannon
  2. Пополнете ја апликацијата по порака и испратете ја кон нив. Не отварајте нови пораки по бордовите, стриктно преку приватна порака на форум.
  3. Чекате одговор, доколку сте прифатени, преминувате на фаза на in-game тестирање.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook