1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wesley Rodrigues баниран од администратор Trevor Thegrudge

Discussion in 'Привремен Бан' started by Trevor Thegrudge, Jan 27, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Trevor Thegrudge

  Leader Manager

  Joined:
  Jun 12, 2018
  Messages:
  778
  Likes Received:
  158
  Име и презиме на банираниот играч: Wesley Rodrigues
  Времетраење на бан: 15 дена
  Левел: 39
  Баниран од администратор: Trevor Thegrudge
  Поради: мешање фамилија
  Доказ(слика/видео): https://imgur.com/a/u883Kqr
   
 2. Trevor Thegrudge

  Leader Manager

  Joined:
  Jun 12, 2018
  Messages:
  778
  Likes Received:
  158
  Одбаниран.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook