октомври 19, 2017, 12:10:50 am

Автор Тема: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА  (Прочитано 2753 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Присутен Аритов

 • Постар член
 • ****
 • Пораки: 2092
 • Популарност: 25
 • Hans Henning
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #15 на: август 11, 2017, 06:41:42 am »
Ваше име и презиме: Hans Henning
Број на значка: 1110
Член сте во (полиција/армија/мби): Полиција
Рангиран со: Cadet

Име и презиме на затворениот: Stiven Taylor
Раса (црн/бел/hispanic): Белец
Град на живеење: Лос Сантос
Пол: Машки
Опис на негов карактер: Белец, голема бела коса, темно сина маица на куси ракави, кратки кремасти панталони, спортски патики.
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен:


Осомничен и притворен за (појасни ја причина): Член 5 од став 2, алинеја 1 од Кривичниот Законик на Сан Андреас, напад. За време на протести пред Владата на Сан Андреас, лицето Стивен Тајлор изврши напад врз полициски службеник кој беше распореден во полицискиот коридор пред владата.

Време на негова казна: 15 минути
Парична казна: N/A
Дали поминал низ процес на судење (да/не): Не
Степен на негова осомниченост: 15

Белешки од службеното лице: N/A
« Последно менување: август 11, 2017, 06:43:20 am Ideology »

Присутен Аритов

 • Постар член
 • ****
 • Пораки: 2092
 • Популарност: 25
 • Hans Henning
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #16 на: август 11, 2017, 06:43:03 am »
Ваше име и презиме: Hans Henning
Број на значка: 1110
Член сте во (полиција/армија/мби): Полиција
Рангиран со: Cadet

Име и презиме на затворениот: Alex Rudaj
Раса (црн/бел/hispanic): Црнец
Град на живеење: Лос Сантос
Пол: Машки
Опис на негов карактер: Црнец, кратка црна коса, бела маица, сини фармерки, црни стартки
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен:


Осомничен и притворен за (појасни ја причина): Член 5 од став 2, алинеја 1 од Кривичниот Законик на Сан Андреас, напад. За време на протести пред Владата на Сан Андреас, лицето Алекс Рудај изврши напад врз полициски службеник кој беше распореден во полицискиот коридор пред владата.

Време на негова казна: 15 минути
Парична казна: N/A
Дали поминал низ процес на судење (да/не): Не
Степен на негова осомниченост: 15

Белешки од службеното лице: N/A

Присутен Аритов

 • Постар член
 • ****
 • Пораки: 2092
 • Популарност: 25
 • Hans Henning
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #17 на: август 11, 2017, 06:46:23 am »
Ваше име и презиме: Hans Henning
Број на значка: 1110
Член сте во (полиција/армија/мби): Полиција
Рангиран со: Cadet

Име и презиме на затворениот: Chris Carter
Раса (црн/бел/hispanic): Хиспанец
Град на живеење: Лос Сантос
Пол: Машки
Опис на негов карактер: Хиспанец, без коса, бела маица, долги кремасти панталони, црни стартки
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен:


Осомничен и притворен за (појасни ја причина): Член 5 од став 2, алинеја 1 од Кривичниот Законик на Сан Андреас, напад. За време на протести пред Владата на Сан Андреас, лицето Крис Картер изврши напад врз полициски службеник кој беше распореден во полицискиот коридор пред владата.

Време на негова казна: 15 минути
Парична казна: N/A
Дали поминал низ процес на судење (да/не): Не
Степен на негова осомниченост: 15

Белешки од службеното лице: N/A

Отсутен Nick Aleks

 • Посветен член
 • **
 • Пораки: 651
 • Популарност: 61
 • Кликај на палецот, будало једна.
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #18 на: август 11, 2017, 07:58:14 pm »
Ваше име и презиме: Nick Aleks
Број на значка: #2941
Член сте во (LSPD/SWAT): LSPD
Рангиран со: Police Captain

Име и презиме на затворениот: Bozin Bozinovski
Раса (црн/бел/hispanic): Црн.
Град на живеење: Лос Сантос
Пол: Мажки.
Опис на негов карактер:
(Физички и психички опис) 22 годишник, висок 1.67cm , тежок 86 кг. Лицето е психички стабилно.
Слика од осомничен: http://imgur.com/7Bto5l6

Осомничен и притворен за (појасни ја причина): Напад на офицер, Опструкција.

Време на негова казна: 10 години.
Парична казна: 1365 долари.
Дали поминал низ процес на судење (да/не): Да.
Степен на негова осомниченост: 20

Белешки од службеното лице: //
So what If I am crazier than crazy ? So what If I am sicker than sick. Bet you don't know that I like it that way

Отсутен James Buckley

 • Наш човек
 • *****
 • Пораки: 3301
 • Популарност: 225
 • Леонардо Јошески
  • leo22
  • Електронска адреса
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #19 на: август 13, 2017, 01:25:24 am »

San Andreas Law Enforcement
Архива за затворени лица

(( ИГРАЧИ КОИ НЕ СЕ /invite MVR тема ќе ја гледаат OOC ))
(( НАЧИН ЗА ОТВОРАЊЕ НА ОВАА АРХИВА Е преку /me /do на полициски компјутер (MDC) ))КОПИРАЈ ГО ФОРМУЛАРОТ:

Ваше име и презиме: James Buckley
Број на значка: #6769
Член сте во (LSPD/SWAT): SWAT
Рангиран со: Commander ( Rank 6 )

Име и презиме на затворениот: Nathan Stewart
Раса (црн/бел/hispanic): IC 1
Град на живеење: Los Santos
Пол: Mashki
Опис на негов карактер: Висок, големи очи и уста.
(Физички и психички опис):  Смирен Карактер, развиен.
Слика од осомничен: http://imgur.com/a/0vtQY

Осомничен и притворен за (појасни ја причина): Закани по телефон на Командир, бегство од МВР, несоработка со МВР

Време на негова казна: четири години
Парична казна: 4000$
Дали поминал низ процес на судење (да/не): не
Степен на негова осомниченост: 2
 Белешки од службеното лице: N/A


Naučio sam brzo, life je too short, Letim po lovu, pravac airport


Присутен Аритов

 • Постар член
 • ****
 • Пораки: 2092
 • Популарност: 25
 • Hans Henning
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #20 на: август 14, 2017, 10:54:12 am »
Ваше име и презиме: Hans Henning
Број на значка: 1110
Член сте во (LSPD/SWAT): LSPD
Рангиран со: Cadet

Име и презиме на затворениот: Carllos_Rodriguez
Раса (црн/бел/hispanic): Белец
Град на живеење: Лос Сантос
Пол: Машки
Опис на негов карактер: Белец, средна кафеава коса, мала црна брада кај брадавицата, кратка брада и кратки мустаќи, златен ланец околу вратот, златен часовник, бела кошула, светли сини фармерки и кафеави кондури.
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен:


Осомничен и притворен за (појасни ја причина): Поседување на дрога. По направен претрес на лицето, кај него е пронајдена дрога.

Време на негова казна: 20 минути
Парична казна: Нема
Дали поминал низ процес на судење (да/не): Не
Степен на негова осомниченост: 20

Белешки од службеното лице: По добивање на повик од страна на Федералното биро за истражување за човек кој се обидува да продава дрога во соседството, единица на полицијата на градот Лос Сантос беше испратена во околината на канцелариите на ФБИ во Лос Сантос. Осумничениот се предал на полицијата и во него беше пронајдена дрога.

Отсутен James Buckley

 • Наш човек
 • *****
 • Пораки: 3301
 • Популарност: 225
 • Леонардо Јошески
  • leo22
  • Електронска адреса
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #21 на: август 14, 2017, 11:48:25 am »

San Andreas Law Enforcement
Архива за затворени лица

(( ИГРАЧИ КОИ НЕ СЕ /invite MVR тема ќе ја гледаат OOC ))
(( НАЧИН ЗА ОТВОРАЊЕ НА ОВАА АРХИВА Е преку /me /do на полициски компјутер (MDC) ))КОПИРАЈ ГО ФОРМУЛАРОТ:

Ваше име и презиме: James Buckley
Број на значка: #6769
Член сте во (LSPD/SWAT): SWAT
Рангиран со: Commander ( Rank 6 )

Име и презиме на затворениот: Kike Arteta
Раса (црн/бел/hispanic): Бел
Град на живеење: Лос Сантос
Пол: Машки
Опис на негов карактер: Црна коса, висок 1.70, тежи околу 90 кила.
(Физички и психички опис): Вознемирено лице, некултурно понашање , дебел и висок.
Слика од осомничен: http://imgur.com/a/sitGB

Осомничен и притворен за (појасни ја причина): Илегален влез во SWAT

Време на негова казна: 1 месец
Парична казна: 1000$
Дали поминал низ процес на судење (да/не): Не
Степен на негова осомниченост: Степен 1

Белешки од службеното лице:  /


Naučio sam brzo, life je too short, Letim po lovu, pravac airport


Отсутен Federico Manalezi

 • Постар член
 • ****
 • Пораки: 2661
 • Популарност: 149
 • ВИКСА
  • Forum
  • Електронска адреса
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #22 на: август 19, 2017, 02:38:38 am »
Ваше име и презиме:Federico Manalezi
Број на значка:#6769/
Член сте во (LSPD/SWAT):SWAT
Рангиран со:Commander

Име и презиме на затворениот:Jack Firennzo
Раса (црн/бел/hispanic):Бел
Град на живеење:Los Santos
Пол:Машки
Опис на негов карактер:Непознато.
(Физички и психички опис) Чест напаѓач и хакирач на банкомати.
Слика од осомничен: http://imgur.com/a/tvSNh

Осомничен и притворен за (појасни ја причина):Хакирање банкомати.

Време на негова казна:1 месец
Парична казна:Хакирање банкомати.
Дали поминал низ процес на судење (да/не):Не
Степен на негова осомниченост:Висок.

Белешки од службеното лице:Фатен при патрола на S.W.A.T успешно уапсен на време.Вработените
во банката доста беа исплашени, со помош на болницата беа смирени со инекции и слично.Доста
стрест претрпеа и луѓето во банката што биле во тој момент и сите вработени.

[/quote]

Отсутен 1.јошевски.1

 • Посветен член
 • **
 • Пораки: 1090
 • Популарност: 22
 • Born in darkness.
  • Електронска адреса
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #23 на: август 19, 2017, 01:14:20 pm »

San Andreas Law Enforcement
Архива за затворени лица

(( ИГРАЧИ КОИ НЕ СЕ /invite MVR тема ќе ја гледаат OOC ))
(( НАЧИН ЗА ОТВОРАЊЕ НА ОВАА АРХИВА Е преку /me /do на полициски компјутер (MDC) ))КОПИРАЈ ГО ФОРМУЛАРОТ:

Ваше име и презиме:Adrian Heinrich (Marchelo Leonadez)
Број на значка:54
Член сте во (LSPD/SWAT):SASD
Рангиран со:Deputy Sheriff

Име и презиме на затворениот:Dicaprio Manalezi
Раса (црн/бел/hispanic):Бело-црно мешавина.
Град на живеење:Los Santos
Пол:Машки
Опис на негов карактер:Ладнокрвен како понашање,средно дебел со малце црно на кожата претежно облечен во луксузна облека и носи златници низ телото.
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен:

Осомничен и притворен за (појасни ја причина):Обид за убиство на Полиција (напад со снајпер,нема погодок) ,поседување на наркотични средства  , обид за бегство од полиција.

Време на негова казна:5 години
Парична казна:35.000
Дали поминал низ процес на судење (да/не):Не.
Степен на негова осомниченост:45.

Белешки од службеното лице:Не е под наркотични средства но ги поседува,поседува тешко огнено оружје (Sniper,Silencer) .
[/b]
« Последно менување: август 19, 2017, 02:37:31 pm Rinnegan »

Лошото е гледна точка Господ, индискриминално убива и ние истото ќе го правиме.

Anchi.Roboga

 • Гостин
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #24 на: август 20, 2017, 03:23:00 pm »

San Andreas Law Enforcement
Архива за затворени лица

(( ИГРАЧИ КОИ НЕ СЕ /invite MVR тема ќе ја гледаат OOC ))
(( НАЧИН ЗА ОТВОРАЊЕ НА ОВАА АРХИВА Е преку /me /do на полициски компјутер (MDC) ))КОПИРАЈ ГО ФОРМУЛАРОТ:

Ваше име и презиме:Anchi Roboga
Број на значка:#3345
Член сте во (LSPD/SWAT):RCSD(Red Contry Sheriff's Department)
Рангиран со:2ранк(Сообраќаец)

Име и презиме на затворениот:Треворе
Раса (црн/бел/hispanic):Бел
Град на живеење:Лос Сантос
Пол:Машки
Опис на негов карактер:Носи бела кожула агресивен карактер што се занимава со лудо возење и чување на илегали
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен:

Осомничен и притворен за (појасни ја причина):Пронајдено во него марихуана над 20грама,агресивно возење и крадење на кола

Време на негова казна:5години
Парична казна:6200$
Дали поминал низ процес на судење (да/не):Не
Степен на негова осомниченост:47

Белешки од службеното лице:Уапсеното лице поседуваше наркотици исто така и кражба на автомобил,затоа директно лицето е пренесено во затвор


Отсутен RASTAVEZ TEPLERATON

 • VIP
 • *******
 • Пораки: 6278
 • Популарност: 236
 • ex:Filip Dimoski , Giuseppe Amatto
  • Електронска адреса
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #25 на: август 23, 2017, 06:39:27 pm »

San Andreas Law Enforcement
Архива за затворени лица

(( ИГРАЧИ КОИ НЕ СЕ /invite MVR тема ќе ја гледаат OOC ))
(( НАЧИН ЗА ОТВОРАЊЕ НА ОВАА АРХИВА Е преку /me /do на полициски компјутер (MDC) ))КОПИРАЈ ГО ФОРМУЛАРОТ:

Ваше име и презиме:Теpleraton Rastavez
Број на значка:6969
Член сте во (LSPD/SWAT):SWAT
Рангиран со:6ранк , Командир

Име и презиме на затворениот:Chris Schwartz
Раса (црн/бел/hispanic):црн
Град на живеење:Los Santos
Пол:Машки
Опис на негов карактер:Млад , висок околу 1.70cm , спремен психички и физички.Ночари , блуза , панталони сиви
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен:

Осомничен и притворен за (појасни ја причина):Осомничен беше , го фативме и го однесовме во централен затвор.

Време на негова казна: Неколку месеци.
Парична казна:2000$.
Дали поминал низ процес на судење (да/не):Не
Степен на негова осомниченост:10

Белешки од службеното лице:Нема.


моментална симулација

Отсутен RASTAVEZ TEPLERATON

 • VIP
 • *******
 • Пораки: 6278
 • Популарност: 236
 • ex:Filip Dimoski , Giuseppe Amatto
  • Електронска адреса
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #26 на: август 24, 2017, 03:47:58 pm »
Ваше име и презиме:Tepleraton Rastavez
Број на значка:6969
Член сте во (LSPD/SWAT):SWAT
Рангиран со:6rank

Име и презиме на затворениот:John Benera
Раса (црн/бел/hispanic):црн
Град на живеење:Лос Сантос
Пол:Машки
Опис на негов карактер:Висок 1.65cm , зелена капа , зелен дрес , ланац со крст , сиви панталони.
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен:

Осомничен и притворен за (појасни ја причина):Бегство од потера , одбивање на индетификација

Време на негова казна:2 години
Парична казна:/
Дали поминал низ процес на судење (да/не):Не
Степен на негова осомниченост:10

Белешки од службеното лице:Нема.

моментална симулација

Отсутен Mike Luncini

 • Retired Administrator 🌟
 • Спамер
 • ********
 • Пораки: 7068
 • Популарност: 246
 • borring to be normal
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #27 на: август 27, 2017, 06:17:32 pm »

San Andreas Law Enforcement
Архива за затворени лица

(( ИГРАЧИ КОИ НЕ СЕ /invite MVR тема ќе ја гледаат OOC ))
(( НАЧИН ЗА ОТВОРАЊЕ НА ОВАА АРХИВА Е преку /me /do на полициски компјутер (MDC) ))КОПИРАЈ ГО ФОРМУЛАРОТ:

Ваше име и презиме: Mike Luncini
Број на значка: 1112
Член сте во (LSPD/SWAT): LSPD
Рангиран со: Sergeant II

Име и презиме на затворениот: Vito Schnabel
Раса (црн/бел/hispanic): Бел.
Град на живеење: Los Santos.
Пол: Машки
Опис на негов карактер: Висок окулу 1.70cm, црна коса, кафеави очи.
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен: 

Осомничен и притворен за (појасни ја причина): Одбегнување на Автостоп, возење под дејство на алхохол.

Време на негова казна: 3 дена (( 50min ))
Парична казна: 2500$
Дали поминал низ процес на судење (да/не): Не.
Степен на негова осомниченост: 25

Белешки од службеното лице: Нема.


Отсутен Sony Pollicastro

 • Нов член
 • *
 • Пораки: 128
 • Популарност: 13
 • Или ќе ебеш,или ќе те ебат.После ебење нема каење.
  • Електронска адреса
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #28 на: септември 03, 2017, 02:42:11 am »

San Andreas Law Enforcement
Архива за затворени лица

(( ИГРАЧИ КОИ НЕ СЕ /invite MVR тема ќе ја гледаат OOC ))
(( НАЧИН ЗА ОТВОРАЊЕ НА ОВАА АРХИВА Е преку /me /do на полициски компјутер (MDC) ))КОПИРАЈ ГО ФОРМУЛАРОТ:

Ваше име и презиме: Sony Policastro
Број на значка: 2706
Член сте во (LSPD/SWAT): LSPD
Рангиран со: Cadet(Ранк 2)

Име и презиме на затворениот: Sean Nicca
Раса (црн/бел/hispanic): Црн
Град на живеење: Лос Сантос
Пол: Машки
Опис на негов карактер: Средна висина, облечен во зелено, средна големина на коса и е слаб
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен:

Осомничен и притворен за (појасни ја причина): Бегство од МВР(Потера)

Време на негова казна: 20 минути
Парична казна: Нема
Дали поминал низ процес на судење (да/не): не
Степен на негова осомниченост: Првостепенски

Белешки од службеното лице: Нема


Отсутен Sony Pollicastro

 • Нов член
 • *
 • Пораки: 128
 • Популарност: 13
 • Или ќе ебеш,или ќе те ебат.После ебење нема каење.
  • Електронска адреса
Одг: » АРХИВА НА ЗАТВОРЕНИ ЛИЦА
« Одговори #29 на: септември 03, 2017, 03:56:01 pm »

San Andreas Law Enforcement
Архива за затворени лица

(( ИГРАЧИ КОИ НЕ СЕ /invite MVR тема ќе ја гледаат OOC ))
(( НАЧИН ЗА ОТВОРАЊЕ НА ОВАА АРХИВА Е преку /me /do на полициски компјутер (MDC) ))КОПИРАЈ ГО ФОРМУЛАРОТ:

Ваше име и презиме: Sony Policastro
Број на значка: 2706
Член сте во (LSPD/SWAT): LSPD
Рангиран со: Cadet(Ранк 2)

Име и презиме на затворениот: Alex Jackson
Раса (црн/бел/hispanic):Бел
Град на живеење: Лос Сантос
Пол: Машки
Опис на негов карактер: Низок, облека како на фармери, носи шешир, слаб е и во постари години.
(Физички и психички опис)
Слика од осомничен:

Осомничен и притворен за (појасни ја причина): Бегство од мвр,потера.

Време на негова казна: 20 минути
Парична казна: Нема
Дали поминал низ процес на судење (да/не): Не
Степен на негова осомниченост: Првостепенски

Белешки од службеното лице: Нема


 

АПЛИКАЦИИ

DW SAMP DW TeamSpeak3

НАДВОРЕШНИ ЛИНКОВИ

DW UCP DW Мапа

ВАЖНО

Прочитај пред да почнеш да играш Донирање

DOWNLOAD

Counter Strike 1.6 GTA:SA