октомври 19, 2017, 12:01:46 am

Автор Тема: Задолжително прочитај пред да почнеш да играш  (Прочитано 814 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Jake

  • D R E A M W O R L D
  • Developer
  • Шампион
  • *
  • Пораки: 20493
  • Популарност: 3156
  • Head Administrator
» Ние не одговараме за пробивање на вашиот акаунт.
» Ние не одговараме за вашите грешки.
» Не одговараме за исчезнување на ваши пари во игра или било каква друга имовина.

» Забрането е користење на мулта(дозволени се максимум 2 акаунти).
» Не подржуваме продавање/купување/размена на акаунти.

» Доколку сте отсутен повеќе од 1 месец не е прифатливо никакво отсуство и имот ќе биде отстапен на други играчи.
» Доколку сте отсутен повеќе од 100 дена вашиот акаунт се бриши.
» Доколку се создаде глобална инфлација со некој статс се прави глобал рестарт на истиот.

» При регистрација на акаунт внесете валидна ваша емаил адреса бидејќи тој маил е вистински власник на вашиот акаунт и само преку тој емаил може да си го повратите вашиот акаунт при негово губење.
» При регистрација на акаунт внесете валиден број бидејќи тој број е вистински власник на вашиот акаунт и само преку тој број може да си го повратите вашиот акаунт при негово губење.
» Заштитете го вашиот акаунт со јака лозинка(користете букви и бројки. Не заборавајте лозинка несмее да биде со SPACE) и не ја кажувајте на никого ниту на администратор доколку некој ви бара пасворд пријавете го на Head Administrator.
» Не го давајте вашиот пасворд на никого ниту на администратор.
» Не прифаќајте никакви програми кои некој ви ги праќа со цел да имате предност во игра,сето тоа е лага само да ви го пробијат акаунт со keyloger и слично.
» Можат да ви кажат дека постои некој чит да фатите пари, не верувајте и не симнувајте, бидејќи такво нешто не постои.
» Не верувајте на различни маилови, профили или страни лица кој не се овластени официјално од администратор на наш форум или сајт.
» Постојат голем број на сервери кои се куќни или пак се хостирани, но тоа не е важно некои од тие сервери не ја енкриптираат ваша лозинка кога ќе се регистирате вие на таков сервер и ја пишете вашата лозинка тој што има пристап до акаунти кој се регистирани ја знае и вашата лозинка,чести случаи вие ставате иста лозинка како што ви е на DW и ви ја откријат со ваше регистирање на таков сервер,доколку се регистирате на други сервери никогаш не ставајте иста лозинка,вашата лозинка кај нас е 100% сигурна.

 

АПЛИКАЦИИ

DW SAMP DW TeamSpeak3

НАДВОРЕШНИ ЛИНКОВИ

DW UCP DW Мапа

ВАЖНО

Прочитај пред да почнеш да играш Донирање

DOWNLOAD

Counter Strike 1.6 GTA:SA