август 18, 2017, 04:55:56 am

Автор Тема: Поплаки на лидери на La Cosa Nostra (LCN)  (Прочитано 287 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Calvin Brooks

 • Модератор
 • Легeнда
 • *
 • Пораки: 2433
 • Популарност: 108
 • Администратор 5*
Поплаки на лидери на La Cosa Nostra (LCN)
« на: јуни 26, 2017, 06:19:44 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на La Cosa Nostra(LCN) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме:
Од кој лидер се жалите:
Причина за жалба:
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time):

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.RASTAVEZ TEPLERATON

 • VIP
 • ******
 • Пораки: 6077
 • Популарност: 231
 • ex:Filip Dimoski , Giuseppe Amatto
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на La Cosa Nostra (LCN)
« Одговори #1 на: јуни 26, 2017, 08:24:54 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на La Cosa Nostra(LCN) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: T.R
Од кој лидер се жалите: Sean Boswell
Причина за жалба:Па вака ,Седеме гхетто со баллас членови и сеа доваѓат ЛЦН.Го тражат Rickey , ја се преставувам како rickey , и рперот Cherman вика не си ти  , викам ја сам.Тоа мина едни други од лцн однесеа ме во вилата.И таму лидерот Boswell кој е rickey ја викам ја сам , и cherman вика не е тој rickey.И Сега ми пука во нога?ЧЕКАЈ БЕ МАЛЦЕ АКО МЕ ВИКАШ И ТРЕБА ДА РАЗГОВРАМЕ ЗА ДА МЕ УБИЕШ МЕ ВИКАШ?И после ме дмна и толку.АЈ ДИСКУТИРАЈТЕ МАЛЦЕ!!!+ЛИДЕРОТ BOSWELL МИ ВИКА ДОНЕСИ ГО ГЛАВНИОТ НА БАНДАТА ОД ЈЕФФЕРСОН???????????????????? + ОТВОРА ООЦ ПРИ РП!!!
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time):  http://imgur.com/a/imYug

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Довн е веке.
« Последно менување: јули 13, 2017, 04:23:33 am Calvin Brooks »


Sebastian Rodrigez

 • Левел 1
 • Пораки: 35
 • Популарност: 13
Одг: Поплаки на лидери на La Cosa Nostra (LCN)
« Одговори #2 на: јули 09, 2017, 04:33:38 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на La Cosa Nostra(LCN) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: David_Taysonn ( ЗА ДРУГАР )
Од кој лидер се жалите: Shon_Thor
Причина за жалба: МетаГејминг.
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://imgur.com/a/edJId

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Опоменат е следен пат 0 ке е.
« Последно менување: јули 13, 2017, 03:51:16 pm Tiziano Cutterfield »

Jenson Button & Mike Button

 • Левел 2
 • *
 • Пораки: 100
 • Популарност: 0
 • Loading... Gamemaster's
  • http://imgur.com/a/FJmLq
Одг: Поплаки на лидери на La Cosa Nostra (LCN)
« Одговори #3 на: август 13, 2017, 02:27:58 am »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на La Cosa Nostra(LCN) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме:Mike_Button
Од кој лидер се жалите: Shon_Thor
Причина за жалба: на /гов си пишува, а он е лидер лцн незнам што е работава видете на сликите нонрп.
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://imgur.com/a/U3O86
Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Довн.
« Последно менување: август 14, 2017, 01:42:30 am Calvin Brooks »


Почитуван Господин

 • Левел 1
 • Пораки: 41
 • Популарност: 0
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на La Cosa Nostra (LCN)
« Одговори #4 на: август 13, 2017, 04:20:11 am »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на La Cosa Nostra(LCN) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Не играм ја видов темава
Од кој лидер се жалите: Shon_Thor
Причина за жалба: DM
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=591177.0

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Довн.
« Последно менување: август 14, 2017, 01:42:41 am Calvin Brooks »