октомври 19, 2017, 12:05:03 am

Автор Тема: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)  (Прочитано 571 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Calvin Brooks

 • Модератор
 • Постар член
 • *
 • Пораки: 2446
 • Популарност: 111
 • Администратор 5*
Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« на: јуни 26, 2017, 06:25:43 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме:
Од кој лидер се жалите:
Причина за жалба:
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time):

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.Отсутен jαѕѕoɴ ɢαrcια

 • Посветен член
 • **
 • Пораки: 595
 • Популарност: 7
 • ///М POWER!
  • Garica
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #1 на: јуни 28, 2017, 04:47:28 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Jasson Garcia
Од кој лидер се жалите:Ambrogio Goterelli
Причина за жалба: Непотрено започнување ООЦ при RolePlay.Ние самите сме свесни кога треба /одицуф не треба тој да отвори ООЦ.А и да сака треба конкретно а не да отвора цела дискусија.Плус затворен е од администратор Jamie_Woon во ДХ , прашајте го слободно и администраторот Jamie_Woon
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://imgur.com/a/hEijb (немам /тајм , незнаев дека е такво правило , битно се гледа све на сликите)

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Не е толку стиктно и нападно ООC, од денес има друга политика за ова. Нема да добие опомена бидејки се однесува на /odicuff, иако има вербална опомена (не пишана) за понашање (речник). - Mike Luncini
« Последно менување: јуни 28, 2017, 05:42:11 pm Mike Luncini »

IC Nick Name:Jasson Garcia
Rank: 5 (Deputy Director )
Level:36
Simulation:FBI
Тема - http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=577416.0


Отсутен jαѕѕoɴ ɢαrcια

 • Посветен член
 • **
 • Пораки: 595
 • Популарност: 7
 • ///М POWER!
  • Garica
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #2 на: јуни 28, 2017, 05:05:43 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме:Jasson Garica
Од кој лидер се жалите:Ambrogio Gotarelli
Причина за жалба:АФК повеќе од дозволено.Не симулира ништо само афк.Разгледајте ги доказите по ред , од прва до последна , ќе видете колку време е АФК , според тајмстамп , немаат тајм пошто незнаев дека се такви правилата , битното е тоа што он е афк повеќе од дозволеното.Значи доказте разгледајте ги порад , од прва до последна.
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time):
- http://imgur.com/vUCE0vn

- http://imgur.com/l0RRxvs

- http://imgur.com/PhpkjNw

- http://imgur.com/ZNwhIjG

- http://imgur.com/0zqWdck

- http://imgur.com/mINnofO

- http://imgur.com/QzA9C9Y

- http://imgur.com/5Krk0gW

- http://imgur.com/8cfktE1

- http://imgur.com/B4i7eBm
Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Добиена опомена за седење AFK над дозволениот лимит. - Mike Luncini.
« Последно менување: јуни 28, 2017, 05:42:36 pm Mike Luncini »

IC Nick Name:Jasson Garcia
Rank: 5 (Deputy Director )
Level:36
Simulation:FBI
Тема - http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=577416.0


Отсутен Pablo Portera

 • Напреден член
 • ***
 • Пораки: 1286
 • Популарност: 54
 • Bᴀʀsᴇʟᴏɴᴀ
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #3 на: јули 03, 2017, 03:35:42 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Pablo Portera
Од кој лидер се жалите: Travis Bennet
Причина за жалба: Non RP искористување /f - /f OOC и исклучиво договарање РП.
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://imgur.com/a/ydmCg / нема потреба /time ќе се виде сега коа е стаена објавата, мсм Travis е пред 1 2 дена лидер.

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Опоменат.
« Последно менување: јули 04, 2017, 12:28:53 am Mike Luncini »

Отсутен [DW]Carrlo Hernandez'

 • D R E A M W O R L D !
 • GameMaster
 • DW Легeнда
 • *
 • Пораки: 4128
 • Популарност: 166
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #4 на: јули 07, 2017, 07:52:14 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Carrlo Hernandez
Од кој лидер се жалите: Travis Bennet
Причина за жалба: Доаѓаме ингејм до пуцање со него и он ги пуца другите, ја идам со кола и пишам /ме го газаи Травис он станува дечкото продолжува и не дма. ??? Опомена или даун овоа не е за лидер.
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://imgur.com/a/cNHrG

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Довн е.
« Последно менување: јули 08, 2017, 01:31:47 pm Calvin Brooks »

Отсутен ex.Rich

 • Напреден член
 • ***
 • Пораки: 1363
 • Популарност: 83
 • Civillian Leader
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #5 на: јули 07, 2017, 08:57:07 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Matthew Richardson
Од кој лидер се жалите: Travis Bennet
Причина за жалба: Па рпа сиромав карактер, а вози хантли. Како може да си има и вози хантли кога рпа сиромав карактер кој нема пари, и краде све за да преживее.
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://imgur.com/a/UqVw0

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Довн е.
« Последно менување: јули 08, 2017, 01:32:04 pm Calvin Brooks »

Отсутен ex.Rich

 • Напреден член
 • ***
 • Пораки: 1363
 • Популарност: 83
 • Civillian Leader
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #6 на: јули 07, 2017, 08:57:42 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Matthew Richardson
Од кој лидер се жалите: Travis Bennet
Причина за жалба: PG
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://imgur.com/a/ikm7Q

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Довн е.
« Последно менување: јули 08, 2017, 01:32:23 pm Calvin Brooks »

Отсутен CHERMAN SMITH '

 • Постар член
 • ****
 • Пораки: 2236
 • Популарност: 68
 • ex. Kanal 7 Hitman Leader
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #7 на: јули 07, 2017, 09:19:02 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Cherman Smith
Од кој лидер се жалите: Travis Bennet
Причина за жалба: Power Gaming , Reveng Kill
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): Овдека на прва слика го бркавме и беше удрен со кола но стана и почна да пука , потоа дмаше од страна од кај бутикот http://imgur.com/a/TThxS
2. После неколку минути дојде горе каде што рпаме и направи Reveng Kill почнувајќи да не дма http://imgur.com/a/1mdXG

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Довн е.
« Последно менување: јули 08, 2017, 01:32:31 pm Calvin Brooks »Отсутен dat niqqa бетмен

 • Нов член
 • *
 • Баниран!
 • Пораки: 127
 • Популарност: 6
 • Sometimes to stay alive you gotta kill your mind.
  • Twitter
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #8 на: јули 18, 2017, 07:11:13 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Jack_Samuray
Од кој лидер се жалите: Bobby_Cerere
Причина за жалба: Прави големо МГ со /uninvite + На последната слика
има уште еден дел како играчот ме игнорира, се подразбира заради OOC причини..
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): Имате /timestamp
http://imgur.com/a/csOtE

Додадено: И да се корегирам, сатот ми е три сати понапред секогаш значи
не ми е на ова time zone 3 сати понапред ми е секогаш..
http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=584383
еве и тука, а и по други screenshots ако најдете ми во
пораки ќе видите..


Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Довн е за друго.
« Последно менување: август 05, 2017, 08:25:23 pm Calvin Brooks »Присутен André

 • Постар член
 • ****
 • Пораки: 2835
 • Популарност: 104
 • MAKAVELI.
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #9 на: август 21, 2017, 12:04:04 am »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Andre Young
Од кој лидер се жалите: Kosta Divac
Причина за жалба: Админот jamie woon како што гледам не се разбира со времето, па сакам 5ки да прегледат дали треба да е казнето, оти како тоа кје наредуваш ти на членови да ме тепаат? а сам треба да ги предупреде да не се дмаат, оти јас ако извадам ган и ги дмам он ке ми пише РК, нели е така ? :)
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=592905.0

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Имаш одговор во темата од админ
« Последно менување: септември 08, 2017, 02:05:06 am Calvin Brooks »

Отсутен kenoff

 • DW Легeнда
 • ******
 • Баниран!
 • Пораки: 4498
 • Популарност: 301
 • РАСТА
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #10 на: август 30, 2017, 06:22:39 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Boss Richardson
Од кој лидер се жалите: Marlo Stanfield
Причина за жалба: Го убиваат хитман хит има врз него , и дечкото си иде "povikaj" и не ни рпа
го олекуваат и пцуе сервер и рп дека изгубил оружја.
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://imgur.com/a/pxpJm
/time - http://imgur.com/a/nzdKn

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Довн е и за друго
« Последно менување: септември 08, 2017, 02:05:24 am Calvin Brooks »

Limits dont exit if you dont give them reason.

НЕМАМ ИМОТ НА DW - PROPERTY SERVER.
= ЦИВИЛ.

Отсутен Frankie Russo

 • Постар член
 • ****
 • Пораки: 2645
 • Популарност: 85
 • RUS
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #11 на: септември 16, 2017, 05:09:18 pm »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: Frankie Russo
Од кој лидер се жалите: Darnell_Mayfield
Причина за жалба: Иде у гантон и почнува да дма он со 2 члена ние 20?ха.
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time): http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=599948.0

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Имаш одговор од администратор
« Последно менување: септември 18, 2017, 07:44:54 pm Calvin Brooks »

Присутен KINGZY x L.C.R$

 • Нов член
 • *
 • Пораки: 147
 • Популарност: 2
 • ИГРАМ ЗА ИМОТ
  • Електронска адреса
Одг: Поплаки на лидери на Los Santos Gang (LSG)
« Одговори #12 на: октомври 06, 2017, 12:52:20 am »
Во оваа тема може да се пожалите од лидерите на Los Santos Gang(LSG) и доколку е за санкција, лидерот ќе биде соодветно санкциониран од страна на Admin 5.

Ваше име и презиме: D.G
Од кој лидер се жалите: Jim Focker
Причина за жалба: http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=603409.msg4462295#msg4462295
Доказ(слика/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО /time):  http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=603409.msg4462295#msg4462295

Напомена: Доколку пораката не е цитирана ќе биде избришана од страна на Админ 5. Исто така сите коментари од типот на "Зошто местиш, не е за казна и слично" ќе бидат соодветно санкционирани со бан.
Има веке опомена за ова.
« Последно менување: октомври 06, 2017, 03:02:55 am Calvin Brooks »
KINGZY X L.C.R

 

АПЛИКАЦИИ

DW SAMP DW TeamSpeak3

НАДВОРЕШНИ ЛИНКОВИ

DW UCP DW Мапа

ВАЖНО

Прочитај пред да почнеш да играш Донирање

DOWNLOAD

Counter Strike 1.6 GTA:SA