Автор Тема: Пријава за модератор  (Прочитано 691 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Jake

 • D R E A M W O R L D
 • Co-Admin
 • Шампион
 • *
 • Пораки: 24518
 • Популарност: 3179
Пријава за модератор
« на: септември 13, 2017, 01:32:16 pm »
Име на форум:
Датум на зачленување:
Колку пораки имате во овој борд:
Колку часа дневно одвојувате на форум:
Зошто сакате модератор на овој борд:
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум):

Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).
a:1:{i:0;s:4:"test";}

Отсутен Nick White ✔️

 • Наш човек
 • *****
 • Пораки: 3967
 • Популарност: 80
 • ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #1 на: септември 13, 2017, 02:00:16 pm »
Име на форум: James Quartz
Датум на зачленување: март 07, 2017, 06:22:20 pm
Колку пораки имате во овој борд: Дискусија - 281
Downlaod на модови - 264
Колку часа дневно одвојувате на форум: 7-8
Зошто сакате модератор на овој борд: па бев модератот ама ми бил тргнат помагав на играчи го средував бордот
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): да ГТА МОДОВИ

Отсутен Nathaniel Sanders'

 • Gamemaster Level 1
 • DW Легeнда
 • ******
 • Пораки: 4320
 • Популарност: 168
 • #BarBrothers
  • Електронска адреса
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #2 на: септември 13, 2017, 02:16:16 pm »

Име на форум: CARRLO HERNANDEZ
Датум на зачленување: април 16, 2015, 05:33:23 pm
Колку пораки имате во овој борд: Вкупно 227 од download на модови и дискусија
Колку часа дневно одвојувате на форум: 4+
Зошто сакате модератор на овој борд: Се разбирам у модови, можам да му помогнам на секој у врска со некој мод, знам да работам со форум и мислам треба да ми се даде шанса, одсекогаш сум сакал модератор на модови.
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): Да, многу пати.


Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).
« Последно менување: септември 13, 2017, 02:20:17 pm CARRLO HERNANDEZ »CARRLO HERNANDEZ = NATHANIEL SANDERS


NATHANIEL SANDERS SAN'


CHRENSHAW BOULEVARD BLOODS

Отсутен ѕ✞єfαn™👑

 • СтΣфан 👑
 • Наш човек
 • *****
 • Пораки: 3402
 • Популарност: 147
 • abcdefuckoff'
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #3 на: септември 13, 2017, 04:35:26 pm »
Име на форум: [DW] Raymond Dawson.
Датум на зачленување: јуни 19, 2015, 01:09:59 am
Колку пораки имате во овој борд: Дискусија  236 Download на модови 62.
Колку часа дневно одвојувате на форум: 3-4.
Зошто сакате модератор на овој борд: За да средувам борд, да давам модови имам добри модови.
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): На хитман кога бев лидер.Отсутен tyrell.brooklyn

 • Наш човек
 • *****
 • Пораки: 3587
 • Популарност: 382
 • Retired Gamemaster - Divac
  • Електронска адреса
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #4 на: септември 13, 2017, 05:26:41 pm »
Име на форум: Kosta Divac
Датум на зачленување: април 12, 2016
Колку пораки имате во овој борд: 200.
Колку часа дневно одвојувате на форум: 5-6 можда и повеќе зависи колку имам слободно време.
Зошто сакате модератор на овој борд: Поради тоа што располагам со голем број на модови,активен сум во бордот т.е го пратам цело време,се трудам да помогнам на секој нормално доколку сум во можност,ги знам орговорностите како модератор,познати ми се сите правила околу овој борд нормално и ги почитувам и општо на форумот.
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): Да,имам искуство.

Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).
« Последно менување: септември 17, 2017, 06:07:43 pm Kosta Divac »

Отсутен Lonzo Ball

 • VIP
 • *******
 • Пораки: 5768
 • Популарност: 662
  • Електронска адреса
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #5 на: септември 13, 2017, 07:32:43 pm »
Име на форум: Quincy Miller
Датум на зачленување: април 07, 2015, 09:39:32 pm
Колку пораки имате во овој борд:  251
Колку часа дневно одвојувате на форум: 4-5h
Зошто сакате модератор на овој борд: Располагам со голем број на модови , знам многу модови кои можат да се најдат на други веб сајтови а ги нема на овај сајт , и некој модови кои неможат да се најдат јас би се потрудил да ги најдам и да ги дадам на играчи за да можат да се користат , секако доколку неможам ќе видиме дали знае другиот модератор и така ..
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): Да , лидер.

Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).

Отсутен Dewayn Jefferson :]

 • Наш човек
 • *****
 • Пораки: 3066
 • Популарност: 126
  • Електронска адреса
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #6 на: септември 18, 2017, 11:04:51 pm »
Име на форум: Dewayn Jefferson :]
Датум на зачленување: септември 08, 2014, 10:54:58 am
Колку пораки имате во овој борд: 150+
Колку часа дневно одвојувате на форум: 4-5 сати па и повеќе
Зошто сакате модератор на овој борд: сакам да помогнам на играчи што сакаат да стават  модови
да си ја оживеат својата ГТА , сакам да помогнам на тие што
им е потребна помош ако нешто не им е јасно да ги ставам
модови , да следам доколку некој се глупира , да го средувам бордот
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум):да лидер

Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).


Отсутен COCI乡

 • Наш човек
 • *****
 • Пораки: 3687
 • Популарност: 95
 • oK.
  • Електронска адреса
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #7 на: септември 19, 2017, 09:52:23 am »
Име на форум:Цоци Христов.
Датум на зачленување: 07.09.2016
Колку пораки имате во овој борд: 100/200
Колку часа дневно одвојувате на форум:3/4
Зошто сакате модератор на овој борд:Бидејќи имам големо познавање околу модови , би можел да им дадам многу корисни модови и добро би го средувал бордот и би бил скоро секогаш среден.
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум):Да.

Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).


Отсутен шендер'

 • Спамер
 • ********
 • Пораки: 9059
 • Популарност: 497
 • Парата е курва.
  • Електронска адреса
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #8 на: септември 21, 2017, 01:59:32 pm »
Име на форум: шендер'
Датум на зачленување: февруари 16, 2015, 03:04:59 pm
Колку пораки имате во овој борд: 269.
Колку часа дневно одвојувате на форум: 5 - 16.
Зошто сакате модератор на овој борд: Па разбирам се у модови,имам напревено неколку мој модови, испонувам сите услови за модератор и мислам дека треба да ми се даде едншка шанса.
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): Да , 6пати на лидер.

Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).
DWNONRPG - Вонземјани низ сервер.

Животот му беше како фудбалско игралиште само трава и бели линии. - шендер'

Отсутен Ricky Rivas

 • YNWA
 • Co-Admin
 • Спамер
 • *
 • Пораки: 8846
 • Популарност: 1074
 • No more mr nice guy
  • Електронска адреса
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #9 на: октомври 29, 2017, 07:27:32 pm »
Пустени нови пријави можете да се пријавите

Отсутен Nick White ✔️

 • Наш човек
 • *****
 • Пораки: 3967
 • Популарност: 80
 • ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #10 на: октомври 29, 2017, 07:31:04 pm »
Име на форум: Ronald Stucks
Датум на зачленување: март 07, 2017, 06:22:20 pm
Колку пораки имате во овој борд: 357- дискусија 325 - довнлоад на модови
Колку часа дневно одвојувате на форум: 5-6
Зошто сакате модератор на овој борд: па јас бев модератор еднаш на овој борд , се разбирам во модови па сакам да помогам на игарчи ..
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): имам

Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).
« Последно менување: октомври 29, 2017, 07:40:22 pm Ronald Stucks »

Отсутен Striwers

 • Наш човек
 • *****
 • Пораки: 3940
 • Популарност: 238
  • Електронска адреса
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #11 на: октомври 29, 2017, 07:33:48 pm »
Име на форум: Striwers
Датум на зачленување:  март 13, 2014, 06:04:54 pm
Колку пораки имате во овој борд:  Download на модови - 50
Колку часа дневно одвојувате на форум: 3-4h 100%
Зошто сакате модератор на овој борд: Па се разбирам од модови и можам да помогнам кој што бара било каков мод.
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): Сум бил порано.

Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).

Отсутен fяє∂ αи∂єяѕσи

 • ĸrayzιe вone
 • Спамер
 • ********
 • Пораки: 8315
 • Популарност: 318
 • LSG CARTEL
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #12 на: октомври 29, 2017, 07:35:30 pm »
Име на форум: fяє∂ αи∂єяѕσи
Датум на зачленување: 29.10.2017
Колку пораки имате во овој борд:  Дискусија-1693
Download на модови-401
Колку часа дневно одвојувате на форум: 4-5 часа.
Зошто сакате модератор на овој борд: Се разбирам во модови, бев многу пати модератор и на GTA Mods
а и на многу други бордови сум бил. Се рабирам во секаков вида на модови, имам правено
и видеа во врска со модови, имам и свој модови направено.
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): Сум бил до сега над 70+ модератор.

Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).
« Последно менување: октомври 29, 2017, 09:04:41 pm fяє∂ αи∂єяѕσи »Отсутен tyrell.brooklyn

 • Наш човек
 • *****
 • Пораки: 3587
 • Популарност: 382
 • Retired Gamemaster - Divac
  • Електронска адреса
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #13 на: октомври 29, 2017, 07:37:06 pm »
Име на форум: Wild One
Датум на зачленување: април 12, 2016, 08:51:34 pm
Колку пораки имате во овој борд: 270
Колку часа дневно одвојувате на форум: Зависи 4-6
Зошто сакате модератор на овој борд: Имам некои извори од каде што можам да наоѓам модови,исто сакам да помогнам доколку можам и умеам на играчи
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): Да,како лидер.

Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).

Отсутен Kenneth_Bridges'

 • Спамер
 • ********
 • Пораки: 7723
 • Популарност: 338
 • Hitman симулатор, K/B.
  • Електронска адреса
Одг: Пријава за модератор
« Одговори #14 на: октомври 29, 2017, 07:37:34 pm »
Име на форум: Kenneth_Bridges'
Датум на зачленување: јуни 22, 2014, 03:16:32 pm
Колку пораки имате во овој борд: без лажење , https://i.imgur.com/7sttZP5.png.
Колку часа дневно одвојувате на форум: 7/8.
Зошто сакате модератор на овој борд: Затоа од сите корисници на форум, најактивен сум во бордот и имам сите привилегии за модератор на ГТА Модови.Тоа ми е желба на форумов, да сум модератор на ГТА модови. На сите помагам, 24/7 сум активен во бордот, и активност доколку е потребно ке поставам дека од сите бордови на форум сум најактивен во тој. Сакам исто така да помагам на корисниците на форум, се разбирам во секаков мод, знам се, и сакам да ми се даде шанса.
Дали имате искуство со форуми(дали сте биле модератор на некој форум): да бев порано на лсг бордот, спорт и филмови и серии.


Задолжителни се 1500+ пораки, сите кои ќе се пријават а немаат 1500+ пораки ќе бидат банирани(без исклучоци).


ГТА Модови модератор, Kenneth_Bridges'.
http://www.dw-game.info/forum/index.php?board=65.0!


ex.банда симулатор.
Моментална симулација; Таен убиец карактер.
Character - http://www.dw-game.info/forum/index.php?topic=637591.0. 

АПЛИКАЦИИ

DW SAMP DW TeamSpeak3

НАДВОРЕШНИ ЛИНКОВИ

DW UCP DW Мапа

ВАЖНО

Прочитај пред да почнеш да играш Донирање