Зошто баш DreamWorld?

Затоа што сме најдобри!

Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 11 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!

Ви нудиме забава и многу дружење, каде никогаш нема да ви е досадно во прекрасниот Los Santos! Станете Бандит, Полицаец, работете како Механичар, или пак бидете дел од мафијата!. Можностите се многу!

Next

Role Play

Симулирање на Реален Живот!

Се раѓате во Los Santos градот кој крие многу тајни! Вашиот џеб е празен. Најдете начин да преживеете! Изборот е ваш! Почитувајте ги правилата за Role-Play игра, не заборавајте дека за секое прекршување на правилата следува казна од Администарторите! Доколку се одлучите да правите нелегални работи - бидете внимателни. Полицијата е насекаде околу вас а затвотор има доволно празни места!

Next

Организации, Банди, Мафии

Од Кумуналец до Премиер, од Полицаец во Мафијаш, од Сиромав до Најбогат, изборот е ваш!

Фрлете се во прекрасни авантури и професионални role play акции. На Dreamworld Gaming серверот секој ден ќе ви биде различен од претходниот. Ќе запознаете секакви луѓе низ градот кој крие многу тајни наречен Los Santos. Оружјето, Дрогата, Коцкањето - се е тука. Работете како чистач на улици, заработете пари и купете бизнис. Одите пешки?! Купете автомобил! Немате кај да преспиете? Купете Куќа!

Next

Се прашувате како да се приклучите?

Потребни ви се следниве работи

GTA San Andreas

Симнете ја GTA во вашиот компјутер

SA-MP Клиент

Симнете го SA-MP клиентот од овој тука

Додадете ја нашата IP адреса

IP: 54.37.245.112:7777

IP: 54.37.245.112:7777

Приклучете се веднаш! Ве очекуваме!